Basecamp Explorer Spitsbergen

Thon Hotels samarbeider med Basecamp Explorer Spitsbergen, som tilbyr reiser under nordlys eller midnattssol, med kulinariske arktiske måltider, særpregede overnattingssteder, erfarne vertskap og profesjonelle guider som bærekraftig base. Velkommen til en helt spesiell reise på 78 grader nord. En rå naturopplevelse i vår trygge og gjestfrie komfort. Eventyrer du aldri glemmer!

Bildekarusell
Basecamp Spitsbergen fasade
Interiør i rom på Basecamp Hotel
Basecamp Spitsbergen isfjord radio ute
En husky står foran fasaden på Nordenskiold lodge
Basecamp Spitsbergen isfjord radio soverom
Basecamp Spitsbergen isfjord radio stue
Basecamp Spitsbergen snøscooter
Basecamp Spitsbergen spisshusene

Basecamp Hotel

Basecamp Hotel

Svalbards historie preger Basecamp Hotel i Longyearbyen. Hvert rom har sitt særpreg, og hotellet forteller om det opprinnelige fangstlivet langt mot nord. Hyggelig, varmt og imøtekommende – her skaper vi en annerledes og lun base rundt alle opplevelsene dine på Svalbard. Med mye karakter og stor gjestfrihet – midt i Longyearbyen med gåavstand til alt.

Isfjord Radio

Isfjord Radio

Isfjord Radio Hotel ligger vakkert plassert ytterst i havet mot vest 90 km fra Longyearbyen. Hit fører ingen veier. Om sommeren reiser du hit med båt, om vinteren med hundeslede eller snøscooter over fjellene. I den tidligere radiostasjonen fra 1933 bor du i boutiquestandard så nær det arktiske havet, himmelen og de mektige fjellene som det er mulig å komme. Ved Isfjord Radio blir du meget godt ivaretatt både inne og ute. I myke senger, i badstuen med panoramautsikt, med gourmetmat der ingrediensene bygger på lokal fangst og med trygge, kunnskapsrike guider på tur i naturen.

Nordenskiöld Lodge

Nordenskiöld Lodge

Nordenskiöld Lodge ligger ved strandkanten innerst i Adolfbukta på Svalbard, tett inntil den isblå Nordenskiöldbreen. Dette er den nordligste betjente hytta i verden, uten innlagt strøm eller vann. Vi fyrer med ved, får drikkevann fra breen og tilbyr nydelig komfort med både vedfyrt badstue, lune senger og uendelig vakker utsikt til det alltid skiftende lyset over breen. En eksklusiv mulighet til å bo tett på dyreliv med eget vertskap og guide opplever du det villeste og vakreste av Svalbard.

Aktiviteter

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.