Hotell i Bodø

Med en slående vakker natur og flere spennende naturaktiviteter både på land, sjø og fjell, er Bodø et spennende reisemål. Byen har også et rikt kulturliv og flere spennende restauranter og museum.

En ørn flyr over havet med fjell i bakgrunnen.
RIB-båt sett fra luften mens den seiler på havet.

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Saltstraumen

Kun en halvtimes kjøring fra Bodø Sentrum kan du oppleve det verdenskjente naturfenomenet Saltstraumen, kjent for sine heftige og vakre virvler.

Tett på naturen

Dra på ribsafari eller se Saltstraumen på nært hold. Med plassering på den vakre Nordlandskysten står naturopplevelsene i kø.
Bildekarusell
En RIB-båt med mennesker om bord og en ørn som flyr over.
Saltstraumbrua i Nordland, sett fra luften.
En gruppe mennesker i gule jakker på en Rib-båt.

Opplev Bodø

Bodø byr på både gode matopplevelser, spennende aktiviteter og en yrende kulturscene.

Opplevelser i Bodø

Les mer om Bodø

Velkommen til Bodø. Byen byr på opplevelser for alle, året rundt. Fra det pulserende bylivet i sentrum, venter naturopplevelser rett utenfor. Opplev midnattssol om sommeren og nordlys om vinteren. Bli med på ribsafari og se havørn, eller nyt et herremåltid på en restaurant i sentrum.

Bodø er byen for deg uansett om du ønsker et aktivt og opplevelsesrikt opphold, eller om du ønsker en komfortabelt og avslappende reise. 

Hotell i Bodø sentrum

Thon Hotels har to hoteller i Bodø sentrum. Begge hotellene har konferansefasiliteter, og begge byr selvsagt på vår smakfulle frokost. 

Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys ligger ved moloen i Bodø, med utsikt til både Lofotveggen og Hurtigruta, og med kort vei til restauranter, bowling, konserthus og kjøpesenter. Hotellet byr selvsagt på vår smakfulle frokost.

Parkering og transport

Kommer du med bil, er det parkeringsplass i nærheten av hotellet, og gateparkering. Kommer du med fly, er det kun 1 kilometer til hotellet. Du har mulighet til å strekke på bena etter flyturen og gå til hotellet. Det går også flybuss som stopper 300 meter fra hotellet. 

Kurs og konferanse

Hos Thon Hotel Nordlys har vi møte- og konferanserom som passer for alle anledninger, for opptil 110 personer. Flere av møterommene har utsikt over småbåthavna. 

Thon Partner Hotel Skagen

Ligger sentralt til i Bodø Sentrum. Herfra er det kort avstand til kjøpesenter, kulturtilbud og restauranter. 

Frokost og kveldsmat

Hos Thon Partner Hotel Skagen står matopplevelsene i kø. Start dagen med en smakfull frokostbuffe som har alt du kan ønske til frokost, for en god start på dagen. 

På ettermiddagen kan du kose deg med både pizza og nystekte vafler i Peisestua. Er du fortsatt sulten på kvelden, kan du avslutte dagen med herlig kveldsmat.

Kurs og konferanse

Trenger du lokaler til holde et møte, et kurs eller kanskje dere skal feire en begivenhet? Da er Thon Partner Hotel Skagen for deg. Her kan du velge mellom tre forskjellige møterom som rommer alt fra 6 til 48 personer.  

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.