Gå direkte til innhold
Forside på to ulike gavekort på hotell

Gavekort på hotell

Er du medlem i Thon DISCOVERY, kan du enkelt løse inn dine oppsparte poeng i et grønt gavekort. Du kan velge å bruke gavekortet selv eller gi det bort til noen andre. Kortene har tre ulike verdier.

Grønt gavekort (tidligere grått)

De grønne gavekortene kan du kjøpe med bonuspoeng du har spart opp som medlem av Thon DISCOVERY. Vi har tre ulike verdier på gavekortene:

12 000 poeng

Gavekort på hotellweekend (2 døgn) som kan brukes på følgende hoteller:

* Gjelder lavsesong (mai til oktober for Thon Hotel Skeikampen og november - april for Thon Hotel Bjørneparken).

16 000 poeng

Gavekort på hotellweekend (2 døgn) på som kan brukes på følgende hoteller:

Se Thon DISCOVERY for mer informasjon og andre bonusuttak du kan gjøre med poengene dine.

Blått gavekort (tidligere rødt)

Har du vært heldig å motta et gavekort i premie eller gave fra oss? Da har du rett til gratis overnatting i enkelt- eller dobbeltrom i weekend (fredag–mandag).

Dette gavekortet kan ikke kjøpes med bonuspoeng.

Gavekortet gjelder på valgfritt Thon-hotell i Norge med unntak av Hotel Bristol og Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen og høyfjellshotell i vintersesongen.

Bruk av gavekortet gjelder ved ledig kapasitet, og kortet må leveres ved innsjekk. Gyldighetsperiode og antall gratis netter står skrevet på kortet du har mottatt.

Kontakt Thon Hotels Service Centre på telefon 21 49 69 00 eller hotellet direkte for å sjekke tilgjengelighet.

dittgavekort.no

dittgavekort.no er et felles gavekort for alle AMFI- og Thon-kjøpesentre samt Thon-hoteller. Gavekortet kan brukes i over 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og over 70 av våre hoteller i hele Norge. Velg blant et utvalg standard kort eller lag ditt eget design.

Se mer på dittgavekort.no

Utløpsdato

Vi kan dessverre ikke forlenge gyldighetsperiode for gavekortene, så husk å sjekke utløpsdato. Oppholdet må bestilles og gjennomføres innenfor gavekortets gyldighetsperiode

Tapt gavekort

Ta godt vare på gavekortet ditt. Tapt gavekort er det samme som mistet lommebok. Gavekort kan ikke spores tilbake til mottaker, og kan derfor ikke refunderes.