Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Forside på to ulike gavekort

Gavekort

Er du medlem i Thon DISCOVERY, kan du enkelt løse inn dine oppsparte poeng i et grått gavekort. Du kan velge å bruke gavekortet selv eller gi det bort til noen andre. Kortene har tre ulike verdier.

Grått gavekort

De grå gavekortene kan du kjøpe med bonuspoeng du har spart opp som medlem av Thon DISCOVERY. Vi har tre ulike verdier på gavekortene:

8000 poeng

Gavekort på hotellweekend (2 døgn) som kan brukes på følgende hoteller:

10 000 poeng

Gavekort på hotellweekend (2 døgn) som kan brukes på følgende hoteller:

15 000 poeng

Gavekort på hotellweekend (2 døgn) på som kan brukes på følgende hoteller:

Se Thon DISCOVERY for mer informasjon og andre bonusuttak du kan gjøre med poengene dine.

Rødt/blått gavekort

Har du vært heldig å motta et gavekort i premie eller gave fra oss? Da har du rett til gratis overnatting i enkelt- eller dobbeltrom i weekend (fredag–mandag).

Dette gavekortet kan ikke kjøpes med bonuspoeng.

Gavekortet gjelder på valgfritt Thon-hotell i Norge med unntak av Hotel Bristol og Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen og høyfjellshotell i vintersesongen.

Bruk av gavekortet gjelder ved ledig kapasitet, og kortet må leveres ved innsjekk. Gyldighetsperiode og antall gratis netter står skrevet på kortet du har mottatt.

Kontakt Thon Hotels Service Centre på telefon 21 49 69 00 eller hotellet direkte for å sjekke tilgjengelighet. Oppgi kode GAVEKORT ved bestilling. 

dittgavekort.no

dittgavekort.no er et felles gavekort for alle AMFI- og Thon-kjøpesentre samt Thon-hoteller. Gavekortet kan brukes i over 5000 butikker på nesten 100 kjøpesentre og over 60 av våre hoteller i hele Norge. Velg blant et utvalg standard kort eller lag ditt eget design.

Se mer på dittgavekort.no