Thon Hotels-appen

Bestill ditt neste hotellopphold hos oss i Thon Hotels på en rask og enkel måte via vår app. Sjekk enkelt inn og ut selv – helt kontaktløst! Romnøkkelen har du alltid med deg på mobilen.

Mange fordeler i samme app

Med appen kan du enkelt administrere ditt medlemskap, lagre betalingskortet ditt, sjekke inn og ut med mobilen, låse opp rommet med mobilen med din egen digitale romnøkkel, ha de beste prisene enkelt tilgjengelig, få en oversikt over kommende og tidligere opphold samt skredersy din perfekte hotellopplevelse.

Vi vil kontinuerlig utvikle appen med mål om å øke din besøksglede. Mange nye og spennende funksjoner er allerede på vei og vil bli tilgjengelig i appen fortløpende.

Last ned, og opplev den nye Thon Hotels-appen! 

Apple sin logo med lenke til App Store Logo til Google Play med lenke til Play Store

Innsjekk og romnøkkel i app

Dersom du har et kommende opphold hos oss og har lastet ned Thon Hotels-appen, vil du kl. 9 på ankomstdagen motta et push-varsel eller en SMS om at du allerede da kan sjekke inn. Om oppholdet ikke er forhåndsbetalt, blir du bedt om å betale før du sjekker inn – alt direkte i appen.

Når du har sjekket inn vil du motta beskjed om når rommet ditt er klart. Dette er vanligvis kl. 15 om ikke annet er avtalt. Du vil deretter få tilgang til en egen digital nøkkel som du kan bruke til å låse opp rommet. 

Utsjekk i app

På avreisedagen vil du motta et push-varsel om at du kan sjekke ut av rommet uten å gå via resepsjonen. Du kan også velge å legge til varer du eventuelt har tatt fra minibaren og betale dette med appen. 

Bruk bonuspoengene dine med appen

Som medlem i THON+ samler du poeng via appen på samme måte som når du bestiller på thonhotels.no. Med appen kan du også enkelt bestille bonusovernatting. Når du har søkt og er klar for å bestille ditt opphold, får du muligheten til å bruke bonuspoeng som betaling - enkelt og greit.

Få full oversikt over dine opphold

I appen ser du nøkkelinformasjon for kommende, eksisterende og tidligere opphold. Du vil enkelt finne informasjon om hotellets fasiliteter og ditt rom, samt se dine kvitteringer. Ved å aktivere push-varsler, vil appen også holde deg oppdatert med informasjon som er viktig for deg før, under og etter oppholdet.

Appen er personlig

Vi skreddersyr din opplevelse i appen. Ved å huske dine tidligere valg og preferanser kan vi gjøre veien til å bestille ditt neste opphold enklere. Appen vil også gi informasjon og tilby tjenester som er tilpasset dine interesser.

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.