Jente med åpnet Thon Hotels app på sin iPhone

Thon Hotels-appen

Bestill ditt neste hotellopphold hos oss i Thon Hotels på en rask og enkel måte via mobilen. Som THON+ medlem har du også muligheten til å sjekke ut av hotellrommet med appen vår – helt kontaktløst!

Apple logo with link to the App Store Logo to Google Play with link to Play Store

 

Appen er tilgjengelig både på iOS og Android.

Fordeler ved bruk av appen

  • Enkel administrering av medlemskap
  • Lagre betalingskortet ditt
  • Enkel utsjekk via appen
  • De beste prisene lett tilgjengelig
  • Skreddersydd opplevelse
  • Oversikt over kommende og tidligere opphold
  • Som THON+ medlem kan du betale og sjekke ut av hotellrommet med mobilen

Bruk bonuspoengene dine med appen

Som medlem i THON+ samler du poeng via appen på samme måte som når du bestiller på thonhotels.no. Med appen kan du også enkelt bestille bonusovernatting. Når du har søkt og er klar for å bestille ditt opphold, får du muligheten til å bruke bonuspoeng som betaling - enkelt og greit!

Få full oversikt over dine opphold

I appen ser du nøkkelinformasjon for kommende, eksisterende og tidligere opphold. Du vil enkelt finne informasjon om hotellets fasiliteter og ditt rom, samt se dine kvitteringer. Ved å aktivere push-varsler, vil appen også holde deg oppdatert med informasjon som er viktig for deg før, under og etter oppholdet.

Appen er personlig

Vi skreddersyr din opplevelse i appen. Ved å huske dine tidligere valg og preferanser kan vi gjøre veien til å bestille ditt neste opphold enklere. Appen vil også gi informasjon og tilby tjenester som er tilpasset dine interesser.

Sjekk ut av hotelrommet med appen

Dersom du bor hos oss og har lastet ned Thon Hotels-appen, mottar du avreisedagen et push-varsel som gir deg muligheten til å sjekke ut av rommet ditt uten å gå via resepsjonen. Her kan du legge til det du eventuelt har tatt fra minibaren og deretter betale for oppholdet. Du må være THON+ medlem for å kunne ta i bruk denne funksjonen.

Thon Hotels satser på app

Vi vil kontinuerlig utvikle appen med mål om å øke din besøksglede. Mange nye og spennende funksjoner er allerede på vei og vil bli tilgjengelig i appen fortløpende.

Last ned, og opplev den nye Thon Hotels Appen! 

Apple sin logo med lenke til App Store Logo til Google Play med lenke til Play Store