Gå direkte til innhold
Jente med åpnet Thon Hotels app på sin iPhone

Thon Hotels-appen

Nå kan du bestille ditt neste hotellopphold hos oss i Thon Hotels enkelt via mobiltelefonen. Kun tre enkle steg via en sømløs brukeropplevelse – både før, under og etter ditt opphold.

Apple logo with link to the App Store Logo to Google Play with link to Play Store

 

Appen er tilgjengelig både på iOS og Android, med norsk og engelsk som språkvalg.

Fordeler ved bruk av appen

  • Enkel administrering av medlemskap
  • Lagre betalingskortet ditt
  • Enkel utsjekk via appen
  • De beste prisene lett tilgjengelig
  • Skreddersydd opplevelse
  • Oversikt over kommende og tidligere opphold

Bruk bonuspoengene dine med appen

Som medlem i THON+ samler du poeng via appen på samme måte som når du bestiller på thonhotels.no. Med appen kan du også enkelt bestille bonusovernatting. Når du har søkt og er klar for å bestille ditt opphold, får du muligheten til å bruke bonuspoeng som betaling - enkelt og greit!

Få full oversikt over dine opphold

I appen ser du nøkkelinformasjon for kommende, eksisterende og tidligere opphold. Du vil enkelt finne informasjon om hotellets fasiliteter og ditt rom, samt se dine kvitteringer. Ved å aktivere push-varsler, vil appen også holde deg oppdatert med informasjon som er viktig for deg før, under og etter oppholdet.

Appen er personlig

Vi skreddersyr din opplevelse i appen. Ved å huske dine tidligere valg og preferanser kan vi gjøre veien til å bestille ditt neste opphold enklere. Appen vil også gi informasjon og tilby tjenester som er tilpasset dine interesser.

Thon Hotels satser på app

Vi vil kontinuerlig utvikle appen med mål om å øke din besøksglede. Mange nye og spennende funksjoner er allerede på vei og vil bli tilgjengelig i appen fortløpende.

Last ned, og opplev den nye Thon Hotels Appen! 

Apple sin logo med lenke til App Store Logo til Google Play med lenke til Play Store