Thon Hotels-appen

Bestill ditt neste hotellopphold raskt og enkelt i Thon Hotels-appen. Sjekk inn og ut selv – helt kontaktløst. Romnøkkelen har du alltid med deg på mobilen.

Bestill overnatting, sjekk inn og ut av hotellet, og lås opp rommet med din egen digitale romnøkkel. I Thon Hotels-appen har du full oversikt over både hotellopphold og medlemskap med mer. 

Vi utvikler appen kontinuerlig med mål om å gi deg en sømløs hotellopplevelse. Mange nye og spennende funksjoner er allerede på vei og vil bli tilgjengelig i appen fortløpende. 

Illustrasjon av mann med trillekoffert og mobiltelefon.

Last ned Thon Hotels-appen

  • Bruk mobilen for å sjekke inn og som romnøkkel
  • Få varsel når rommet ditt er klart
  • Kvitteringer og bestillinger er lett tilgjengelige

Du finner den i App Store og Google Play:

iOS
iOS
QR-kode til android
Android

Enkel bestilling og betaling

I appen bestiller du enkelt ditt neste opphold på ditt favoritthotell. Betal med Vipps, kort, bonuspoeng eller gavekort - valget er ditt. 

Smidig innsjekk

Vil du slippe køen og gå rett opp på rommet når du ankommer hotellet? Sjekk inn i appen på forhånd. Du får varsel når rommet ditt er klart.

Romnøkkel på mobilen

Med digitalt nøkkelkort i appen, kan du både låse opp dører til rommet ditt, treningsrom og bruke heisene så lenge du bor på hotellet.

Sjekk ut uten å stå i kø

På avreisedagen sjekker du enkelt ut av rommet når du er reiseklar. Helt uten å gå via resepsjonen.

Har du benyttet minibaren? Da betaler du for varene i utsjekksprosessen i appen.

Full oversikt

I appen ser du informasjon om dine kommende, eksisterende og tidligere opphold. Du finner informasjon om hotellets fasiliteter og ditt rom, samt ser dine kvitteringer.

Widget

Nå kan du som har iPhone laste ned app-widgeten vår. Med widgeten har du oversikt over antall dager til ditt opphold, når du kan sjekke inn, hvilket rom du bor på og enkelt tilgang til nøkkel fra låseskjerm.

Alltid oppdatert

Aktiverer du push-varsler i appen, holder vi deg oppdatert med informasjon som er viktig for deg før, under og etter oppholdet.

Bonuspoeng

Som medlem i THON+ samler du poeng via appen på samme måte som når du bestiller på thonhotels.no. Med appen bestiller du enkelt bonusovernatting. Når du er klar for å bestille ditt opphold, får du muligheten til å bruke bonuspoeng som betalingsmåte - enkelt og greit.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.