Velg tema for å vise tilbudene som passer best for deg

Bjørnepakke

Magiske møter i Bjørneparken

Besøk Bjørneparken og bo komfortabelt på Thon Hotel Bjørneparken. Etter frokost kan du få et magisk møte med store og små dyr; fra mektige rovdyr som ulv, bjørn, krokodiller og leoparder, til søte geiter, reinsdyr og elger. Bli med å se dyrene når de blir fôret.

Flå
Fra 2 834 kr for 2 voksne og 2 barn
25% medlemstilbud

25% sommertilbud

Med 80 hoteller fordelt over hele Norge, kan Thon Hotels by på alt fra storslått natur, midnattssol og vakre fjorder, til pulserende byliv og uforglemmelige kulinariske opplevelser. Vi har også hoteller i Stockholm, Rotterdam og Brussel, om du vil oppleve det store utland i sommer. Bo hos oss og nyt sommeren akkurat der du ønsker å være.

Gjelder: Bo mellom 17. juni og 31. august
Romantisk pakke

Romantisk pakke

Overrask en du er glad i med et romantisk opphold hos oss. Ved ankomst venter roseblader, drikke etter ønske og jordbær dyppet i sjokolade.

Alta, Lillestrøm, Kristiansand, Lofoten, Arendal, Oslo, Bodø, Brønnøysund, Fosnavåg, Kristiansund, Bergen, Norheimsund, Skeikampen, Harstad, Kirkenes, Stavanger, Ålesund, Sandvika, Trondheim, Asker, Molde, Tromsø
Fra 1 482 kr for to personer
Treningsweekend

Treningsweekend på Skeikampen

I samarbeid med Merkes og deres team av erfarne trenere, inviterer vi til en aktiv og lærerik treningshelg på Skeikampen. Enten du bare vil opp av sofaen eller ønsker å sette ny personlig rekord, passer dette for deg!

Gjelder: 2. - 4. september
Skeikampen
Fra 3 090 kr for hele helgen