Gå direkte til innhold

Julefeiring hos Thon Hotels: Julelunsj

Førjulstiden er høysesong for lange lunsjer og deilige koldtbord. Behold den stemningsfulle tradisjonen og bestill et bord hos Thon Hotels i år.

Fra 325 kr per person

Vi elsker førjulstiden, og har lange tradisjoner med å arrangere både julelunsj og julebord for bedrifter og privatpersoner. Våre hoteller dekker til julelunsj med alles favoritter – og enda litt til. Vi pynter til jul på alle våre hoteller med stemningsfull belysning og dekorerte juletrær. Kanskje kommer til og med julenissen på besøk?

Inviter til en hyggelig julelunsj for å runde av 2021 – og sammen ønske 2022 velkommen. Velkommen til en fantastisk førjulstid hos Thon Hotels!

Julelunsj i alle former hos Thon Hotels

Våre kokker er opptatte av rene smaker og sesongbaserte råvarer. Vi ser frem til å servere deg og dine tradisjonell julemat av høy kvalitet.

Uansett hvem du vil feire høytiden med, har vi løsninger som passer deg.

Julebuffet i eget lokale

Buffet settes opp hos enkelte hoteller hvor gjestene kan ha et eget lokale. Her tilbys en stor og smakfull buffet med varme og kalde juleretter, samt et deilig dessertbord fylt med mange søte fristelser. Det kan også legges til rette for underholdning der gjestene blir sittende ved bordene. Når du leier et av våre stemningsfulle selskapslokaler får dere nyte maten og hverandre i fred og ro.

Juletallerken og -meny med gode råvarer

Menyen i restauranten kan variere fra hotell til hotell, men består alltid av gode råvarer, klassiske juleretter og et bredt utvalg drikkevarer. For en detaljert meny bes du kontakte hotellet du ønsker å besøke direkte.

Julelunsj med familien i hyggelige omgivelser

Inviter til en hyggelig søndagslunsj. Våre tradisjonelle familiejulelunsjer gjennomføres på flere av våre hoteller, og det vil serveres deilig mat og søte fristelser i restaurant- eller bankettområdet.

Fyll ut skjemaet for å sende forespørsel, så tar vi kontakt med deg

Felter med asterisk (*) må fylles ut.

Merk: Listen over inneholder kun hotellene som tilbyr julelunsj

Vi lagrer dine opplysninger i 30 dager, deretter blir disse anonymisert og kun benyttet til statistikk.