Gå direkte til innhold

Thon Hotels

En bærbar PC med Google Analytics på skjermen

Informasjonskapsler

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er et stykke data i form av tekst eller tall som lagres lokalt på din datamaskin, når du besøker nettstedet. Vi benytter oss av informasjonskapsler for å få informasjon om blant annet din nettleser, operativsystem, domenenavn, IP-adresse og hvilke sider du besøker på vårt nettsted. Dette er opplysninger som blir benyttet til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse.

Samtykke av bruk av informasjonskapsler

Ved å besøke thonhotels.no, thonhotels.com eller thonhotels.be samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å deaktivere bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre dette i innstillingene på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre en dårligere brukeropplevelse, eller at deler av nettstedet ikke fungerer i det hele tatt.

Personopplysninger

Thon Hotels behandler all informasjon vi mottar fra deg i samsvar med personvernloven. Ved å bruke nettstedet godtar du at vi kan samle inn og benytte eventuell informasjon du sender.

Thon Hotels kan bruke dine personopplysninger, som navn, adresse, telefonnummer og e-post, for at vi og eventuelle samarbeidspartnere skal kunne levere tjenester og produkter som er tilgjengelig på vårt nettsted.

Thon Hotels kan bruke din informasjon til å sende deg e-post om våre produkter, tilbud og andre tjenester vi tror kan være av interesse for deg. Du kan takke nei til slik informasjon ved å følge instruksjoner om avmelding i e-postene du mottar.

Thon Hotels kan benytte generell statistikk, brukeratferd og informasjon fra brukerundersøkelser i forbindelse med annonsering eller annen markedsføring. Slik informasjon vil ikke inneholde personopplysninger.

Sikkerhet

Thon Hotels tar din sikkerhet på alvor. All utveksling av personlig informasjon og eventuell kredittkortinformasjon foregår kryptert med såkalt SSL.