Pizza og ett døgn gratis parkering hos Thon Hotel Oslo Airport

Sulten etter kjøreturen? Hos oss får du overnatting, gratis parkering i ett døgn og vår fantastiske steinovnspizza hos Thon Hotel Oslo Airport.

Fra NOK 1 540 for 2 personer
Steinovnspizza med aioli ved siden av.

Velg mellom vanlig hotellbestilling, bestilling med bonuspoeng eller lavpriskalender.

Få alle fordelene som medlem av THON+

Å være medlem i THON+ handler om å få den ekstra gode følelsen når du bor hos oss!

  • Opptil 12% på overnattinger
  • Oppgradering av rom
  • Gavekort ved opptjente bonuspoeng
  • + mye mer!

Bli medlem i dag

Allerede medlem? Logg inn her

Hotellet ligger tett på Oslo og tett på Gardermoen som åpner for reiser til hele landet. Derfor er dette det perfekte hotellet når du skal på norgesferie. Vi har gode, nyrenoverte familierom med plass til alle. Vi har en flott restaurant, og i dette tilbudet er både overnatting, parkering og bespisning inkludert i prisen. Kun tilgjengelig i restaurantens åpningstid mellom klokken 18:00 - 22:00.

Steinovnspizza med lokale råvarer

Våre eminente kokker på Brasserie Bassit lager steinovnspizza fra bunnen av med en blanding av de beste italienske råvarene du får tak i, samt lokale råvarer som spekepølser fra spekehuset Felloni og spekeskinke fra Tynset. Vi hever pizzadeigen over tid slik at den får akkurat den tynne og sprøe bunden vi ønsker å servere våre gjester. Med en god variasjon av toppinger på våre pizzaer, håper vi at alle vil finne noe som frister.

Her på Brasserie Bassit setter vi ferske og lokale råvarer høyt, og det er med stolthet  vi serverer våre gjester ett godt stykke håndverk.

Enkel parkering

Thon Hotel Oslo Airport er et supert utgangspunkt for både storby- og naturopplevelser. Parkerer du bilen din hos oss, kommer du deg enkelt til både Modern Activity Centre, noen fjelltopper i området og Oslo sentrum med buss eller tog. Ikke stress med dyr parkering i trange parkeringshus – vi passer bilen mens dere utvider minneboken. Kontakt hotellets resepsjon ved ankomst for å motta parkeringsbevis.

Ta med hele familien til oss og nyt et bedre måltid – uansett om du er gjest eller bare i nærheten. Fortsett reisen garantert mett og uthvilt.

Betingelser

  • Kun tilgjengelig i restaurantens åpningstid mellom klokken 18:00 - 22:00.
  • Gratis parkering gjelder kun én natt, med forbehold om ledig kapasitet på parkeringsplassen.
  • Oppholdet kan kanselleres frem til klokken 16:00 ankomstdag.
  • Pizza kan ikke byttes inn mot en annen rett.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.