Hotell i Arendal

Sørlandsbyen Arendal forbindes gjerne med sommer, sol, skjærgård og saltvann. Men også på vinteren byr den sjarmerende byen på naturopplevelser og aktiviteter for hele familien. Hotellet i Arendal er et perfekt utgangspunkt, på grunn av sin svært sentrale beliggenhet.

Bildekarusell
En båt ligger til kai foran en bygning ved vannkanten.
To kvinner som sitter på trappene til et gult hus og nyter hverandres selskap.
To kvinner rusler på en brygge, omgitt av båter.
Trefoldighetskirken bak en eng med gule blomster, busker og et hvit gjerde

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Besøk øya Merdø

Ta fergen over til Merdø – øya helt uten biler og med eldre, små trehus og smale stier.

Opplev byen fra vannkanten

Gå langs byens bryggekant, rundt Tyholmen – byens eldste og best bevarte bydel, og videre ut på idylliske kyststier.
Bildekarusell
Utsikt over en havn med mange båter fortøyd.
En kvinne og en jente går langs en brygge med båter.
Trefoldighetskirken med spir og trær i bakgrunnen.

Sørlandets skjærgård

Finn en holme i nærheten og oppleve den sørlandske skjærgården på nært hold.

Opplevelser i Arendal

Inspirasjon

Arendal

Arendal er kjent for sin idylliske beliggenhet ved kysten, omfavnet av skjærgårder og naturskjønne omgivelser. Byen er et godt egnet reisemål om du er ute etter en kombinasjon av natur, kultur og maritime opplevelser.  

Med sin historiske arkitektur, livlige torg og en rekke kulturelle arrangementer, tiltrekker Arendal besøkende fra nært og fjernt. Byen nærhet til havet reflekteres i det rike utvalget av sjømatrestauranter og kafeer. Her kan du nyte ferske delikatesser med utsikt over båtlivet og havnen.  

For den eventyrlystne byr området rundt byen på ideelle forhold for båt, fiske og bading i krystallklart vann. Arendal er i tillegg vertskap for flere festivaler gjennom året, inkludert den kjente Arendalsuka. 

Hotell i Arendal sentrum 

På vårt hotell i Arendal kan du oppleve byens rike maritime historie og koselige havneområde, like utenfor døren. Thon Hotel Arendal ligger sentralt plassert i Arendal, kun få skritt fra byens kafeer, butikker og havnen. Med moderne fasiliteter og en praktisk beliggenhet, er vårt hotell ideelt både for deg som jobber og som tilbringer fritid her. Konferansefasiliteter for opptil 264 deltakere gjør det ideelt for arrangementer. Vår sentrale beliggenhet ved bryggekanten gjør det enkelt å utforske byen. 

Parkering og kollektivtransport 

Thon Hotel Arendal tilbyr parkeringsmuligheter med innendørs, betalt parkering rett ved hotellet. For gjester som foretrekker kollektivtransport, er hotellet beleilig plassert med kort gangavstand til både flybuss og togstasjon. Dette gjør det enkelt å utforske Arendal og omegn. Med sin sentrale beliggenhet er hotellet også et ideelt utgangspunkt for å besøke lokale attraksjoner, restauranter og kulturhus. 

Bestill ditt opphold i Arendal i dag. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.