Hotell i Kristiansund

Kristiansund dannes av fire øyer ytterst mot havgapet. Her bør du få med deg kulturskatter som opera, klippfisk og Sundbåt. Kjører du Atlanterhavsveien får du i tillegg en fin reise med mye historie.

Bildekarusell
Hurtigruten kjører forbi Thon Hotel Kristiansund.

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, råvarer av høy kvalitet, gode smaker og en avslappet atmosfære. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Atlanterhavsveien

Kjør over den karakteristiske Storseisundbrua.

Utforsk Kristiansund

Bildekarusell

Les mer Kristiansund

Ytterst i havgapet på Nord-Vestlandet finner du Kristiansund – også kalt Atlanterhavsbyen eller «byen som flyter i havet». Byen består av fire øyer og skiller seg ut med sin fargerike bebyggelse. Øyene er knyttet sammen med bruer, men du kan også ta deg rundt med verdens eldste transportmiddel, Sundbåten. Sundbåten blir kalt «hjertet i byen» av lokalbefolkningen, og er en attraksjon i seg selv. 

Du vil fort oppdage at Kristiansund byr på et rikt kulturliv. Byen huser blant annet landets eldste opera, og i løpet av et år settes det opp 100 forestillinger. Byen har i tillegg flere gallerier og kunstinstallasjoner som viser lokal og nasjonal kunst.

Er du ekstra glad i naturopplevelser, er Kristiansund stedet å dra. Her kan du ta båten ut til Atlanterhavsøyene, gå tur langs de dramatiske kyststiene eller utforske de mange små og store fjellene som omringer byen. Vil du oppleve «verdens vakreste biltur», ligger Atlanterhavsveien kun 30 minutter unna.

Våre hoteller i Kristiansund

Thon Hotel Kristiansund og Thon Partner Hotel Parker ligger sentralt i Kristiansund, og er et perfekt utgangspunkt for å utforske byen. Hos oss får du komfortable og allergivennlige rom, samt vår smakfulle frokostbuffet inkludert i prisen. Begge våre hoteller har gratis WiFi og shuttlebuss til flyplassen. 

Thon Hotel Kristiansund

Thon Hotel Kristiansund er et moderne hotell som ligger på øya Innlandet i Kristiansund, med utsikt over Kristiansund sentrum. Her finner du det eldste og best bevarte bymiljøet i Kristiansund. Hotellet har også egen restaurant og et stort uteområde med egen strand.

Thon Partner Hotel Parken

Thon Partner Hotel Storgata ligger sentralt til ved storkaia, midt i Kristiansund sentrum. Fra hotellet har du utsikt utover havna og idylliske Innlandet på motsatt side. Hotellet er et familievennlig hotell som også tillater kjæledyr på enkelte hotellrom. Du finner i tillegg kjøpesenteret AMFI Storkaia Brygge vegg-i-vegg.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.