Hotell i Asker

Vakre Asker er et fantastisk utgangspunkt for et vellykket seminar, et koselig jubileum, det perfekte bryllup, en minneverdig konfirmasjon eller for deg som ønsker et privat hotellopphold i landlige og rolige omgivelser kort vei fra Oslo. Flytoget har hyppige avganger til Gardermoen, og det går tog direkte til Torp. Til Oslo tar det bare 20 minutter med tog, buss eller bil.

Et fugleperspektiv av Thon Hotel Vettre med en marina og fjell.
Et lite rødt hus ved kanten av en innsjø

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Bo godt i Asker

På vårt hotell i Asker finner du både innendørs svømmebasseng og en av Askers beste restauranter, Ask.

Inspirasjon

Asker

Asker, kjent for sin vakre natur og kystlinje, er et ypperlig valg for deg som ønsker en avslappende pause fra bylivet, kun 20 minutter fra Oslo.  

I Asker kan du utforske kystkulturstien til Konglungen og Vollen, som byr på naturskjønne opplevelser. Området er også perfekt for deg som er interessert i kultur og historie, med flere lokale attraksjoner. 

Hotell i Asker

Thon Hotel Vettre er kjent for sin personlige service og hjemmekoselige atmosfære. Hotellet har gratis WiFi og ligger i vakre omgivelser nær sjøen, men også med kort vei til Asker sentrum. Frokostbufféen er kjent for sitt store utvalg og kvalitet, og er inkludert i prisen. Hotellet tilbyr også rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere, og har familierom som passer for deg som reiser med barn. 

Når du tar inn på vårt hotell i Asker har du kort vei til det meste – alt fra historie og kultur til natur og god mat. 

Fritidsaktiviteter

Thon Hotel Vettre tilbyr en rekke aktiviteter. Du kan benytte deg av hotellets svømmebasseng, eller leie en sykkel for å utforske omgivelsene. I tillegg er det flere golfbaner i nærheten for deg som ønsker å utfordre deg selv på greenen. 

Kurs og konferanse

For deg som planlegger møter eller arrangementer, tilbyr hotellet moderne møterom med alt av nødvendig utstyr. Hotellets rolige omgivelser bidrar til kreative og produktive møter. 

Parkering og transport

Hotellet har god parkeringskapasitet, og om du som ønsker å besøke Oslo, er det også gode offentlige transportforbindelser til hovedstaden. 

Bestill ditt opphold i dag. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.