Gå direkte til innhold
Kveldsbilde av Operaen i Bjørvika som du bør få med deg når du bor på hotell i Oslo

Hotell i Oslo

Vi er Oslos største hotellkjede med flere ulike hoteller som du kan velge mellom i hovedstaden. Alle våre hoteller har gratis WiFi, ligger sentralt i Oslo og har vår prisvinnende frokost inkludert i prisen. Finn ledige rom på våre ulike Oslo-hoteller under – de er rangert med de beste tilbudene øverst.

Tilbake til liste
  • Hoteller
  • Priskalender

Våre beste priser i Oslo for 2 voksne

oktober
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
31. oktober
pris 808
1. oktober
pris 1 076
Prisene vises i NOK
  • Verdt å vite

Thon Hotels Oslo

Som Oslos største hotellkjede, tilbyr vi et bredt utvalg hoteller i hovedstaden. Alle våre hoteller i Oslo fremstår som nye og moderne, og de aller fleste er nyoppusset. På våre nyrenoverte hoteller vil du gjenkjenne det fargerike og friske interiøret, i kombinasjon med smarte teknologiløsninger. Enten du reiser til hovedstaden for forretninger eller for et avslappende helgeopphold med kjæresten, venner eller familie, vil du finne et Thon-hotell i Oslo for anledningen. Har du bil, har våre hoteller gode parkeringsmuligheter.

Våre hotell i Oslo sentrum

For deg som ønsker nærhet til alt, ligger de fleste av våre Oslo-hoteller med pulsen av sentrum like utenfor hotelldørene. Bo på Thon Hotel Opera, Thon Hotel Panorama, Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Astoria eller Thon Hotel Cecil, og opphold deg midt i hjertet av Oslo sentrum.

Med byens beste restauranter, kafeer, utesteder, konserter, museer og andre attraksjoner i umiddelbar nærhet, har du uendelig med muligheter. Med det vil også t-bane, buss, trikk, tog og flytog være lett tilgjengelig. Bruk gjerne kartet på høyre side for å finne hotellenes nøyaktige beliggenhet i Oslo sentrum. Ønsker du å bo i sentrum til budsjettvennlige priser, har vi to rimeligere hotell i Oslo.

Oslos beste frokost får du hos oss

Vi ønsker å servere en fantastisk frokost til alle våre gjester. I Thon Hotels setter vi gode matopplevelser høyt, og vi er derfor stolte av å kunne tilby prisbelønnet frokost på våre hoteller. I år ble Thon Hotel Rosenkrantz kåret til å servere hovedstadens beste frokost, for tredje år på rad. Uansett hvilket Thon-hotell du bor på, skal du få den beste starten på dagen, med god mat og en atmosfære som setter en høy standard for dagens videre løp.

Vi serverer en frokostbuffet utenom det vanlige, hvor det satses på kortreist mat laget fra bunnen. Frokosten skal tilfredsstille alle frokostønsker og kostholdsbehov. Gled deg til et bredt utvalg pålegg, både varme og kalde retter, nybakt brød, muffins, croissanter, smoothies, nytraktet kaffe, frokostblandinger, syltetøy og mye, mye mer.  

 
 

Treningsrom

Finn motivasjonen i våre fargerike og luftige treningsrom! Vi vet at en god treningsøkt er viktig for mange av våre gjester, enten man er på jobbreise eller ønsker å holde seg aktiv under et avslappende opphold. Derfor har mange av våre Oslo-hoteller velutstyrte treningsrom, fylt med moderne utstyr for både styrke- og kondisjonstrening. Her finner du en oversikt over hvilke hoteller som har treningsrom, eller treningsfasiliteter i nærheten.  

Leilighetshotell i Oslo

Skal du oppholde deg i Oslo over en lengre periode? Thon Hotels tilbyr flere leilighetshotell som passer utmerket for deg som planlegger et lengre opphold med familien, i grupper, eller reiser som par. I Oslo har vi tre leilighetshotell som gir deg det beste av to verdener; alle fordelene med å bo på et hotell, og fleksibiliteten med en egen leilighet. Føl deg som hjemme på Thon Hotel Apartments!

Konferansehotell i Oslo

Svært mange av våre hoteller i Oslo har flotte konferansefasiliteter, med moderne teknisk utstyr. Her kan du finne møtelokaler til kurs og konferanser for både små og store grupper. Flere hoteller har også fasiliteter som passer perfekt for arrangement som kongresser og banketter. Våre konferanseverter vil sørge for at arrangementet går på skinner, og deltakere kan glede seg til en velsmakende og næringsrik lunsj.

 
  • Ting å gjøre

Museer, attraksjoner og severdigheter

Som besøkende i Oslo, er det mange attraksjoner å velge mellom. Her er det noe å oppleve for alle og enhver, enten man reiser som et par, med barn, venner eller er på reisefot på egenhånd.

En av Oslos mest kjente attraksjoner er Operaen, som man kan ha utsikt til om man bor på Thon Hotel Opera. Foruten å vandre opp på taket og skue utover Oslofjorden, kan man også få omvisning på innsiden. Da får du lære mer om hva som skjer bak kulissene før sceneteppet går opp. Omvisningen tar ca. 50 minutter, og gjøres i grupper på maks 25 personer. 

Astrup Fearnley museet ligger på Tjuvholmen i Oslo, og det arkitekttegnede bygget er verdt besøket i seg selv. På innsiden finner man Astrup Fearnleys kunstkolleksjon, som er regnet som en av de beste i Nord Europa. Utover å se Astrup Fearnleys egen utstilling, kan du også oppdage flere andre utstillinger fra internasjonale kunstnere. Museet tilbyr senioromvisninger, babyomvisninger og søndagsomvisninger.

Et av Oslos mest populære museum, Munchmuseet, er vel verdt et besøk. Sentralt beliggende på Tøyen i Oslo, finner man her verdens største utstilling av Munch sin kunst. I 2020 vil et nytt Munch museum stå klart til å ta i mot besøkende i Bjørvika. Det topp moderne bygget vil bli et landemerke i Oslo, og vil huse Munch sin enestående kunstsamling på nærmere 28 000 kunstverk.

Ved enden av Karl Johans gate ligger det kongelige slott, som er åpen for omvisninger om sommeren. Slottet er omgitt av Slottsparken som er åpen for alle – året rundt. Parken byr på en harmonisk tur med store, frodige trær, gode turstier, dammer og velpleide gressplener. Vil man bo med utsikt til Slottsparken, og alt Oslo har å by på, ligger Thon Hotel Slottsparken som nærmeste nabo.

Frognerparken og Vigelandsanlegget fortjener også en plass på listen over attraksjoner å besøke under et Oslo-opphold. I Norges største attraksjon kan du la deg imponere av verdens største skulpturpark, skapt av kunstneren Gustav Vigeland.

 

Shopping

Dersom du planlegger en runde med shopping når du bor på et av våre hotell i Oslo, ligger flere av våre hoteller i umiddelbar nærhet til kjøpesentre eller kjente handlegater. I Oslos hovedgate, Karl Johans gate, bugner det av kjente kleskjeder, samt hyggelige kafeer og barer hvor man kan ta en pust i bakken.

I sidegatene til Karl Johan finner man flere luksusbutikker. Steen og Strøm ligger også i en av sidegatene, og byr på kjente merkevarer under ett og samme tak, fordelt over flere etasjer. Herfra vil man også ha kort vei til enda et velkjent varemagasin, GlasMagasinet. I gangavstand til alle disse handlestedene, ligger Thon Hotel Cecil, Thon Hotel Astoria, Hotel Bristol og Thon Hotel Rosenkrantz.

To andre svært populære handlegater i Oslo er Bogstadveien og Hegdehaugsveien, som sammen utgjør Oslos lengste handlegate. Langs det brede og gangvennlige fortauet, finner man et bredt spekter av klesbutikker i alle prisnivåer, hyggelige restauranter, delikatesseforretninger og kaféer. Like ved trikkestoppet i Bogstadveien ligger nyoppussede Thon Hotel Gyldenløve. Gaten er populær selv på vinterstid, da man kan gå tørrskodd på de oppvarmede fortauene. I ukene før jul pyntes det med vakre krystallkroner langs hele handlegaten, som lyser opp en ellers mørk desemberkveld.

Vil man handle innendørs, finner man Oslos største kjøpesenter kun 10 minutter fra Oslo sentrum med t-banen. Her ligger Storo Storsenter, som er nærmeste nabo til vårt nyeste hotell i Oslo, Thon Hotel Storo. Fordelt over fire etasjer vil du finne over 130 butikker, vinmonopol og spisesteder. Du finner også tjenester som skredder, skomaker, renseri, hudpleie og personal shopper. Når du først er på Storo er det mye å gjøre – her kan du lese mer om alle mulighetene på Storo.

 

Underholdning

Enten du skal på konsert, festival, show eller teater, så har Thon Hotels et rikt utvalg av hoteller i nærheten av Oslos ulike underholdningstilbud.

Odeon Oslo er Norges største kinosenter, og ligger vegg i vegg med Thon Hotel StoroKinosenteret kan vise mer enn 25 forskjellige filmer på programmet samtidig. Her finnes det kinoopplevelser for alle, enten du vil se visuelt imponerende filmer i IMAX-format, ta med barna på uforglemmelige filmopplevelser, kommer som et par eller med vennegjengen.

Oslo Spektrum huser konsertene til verdens største artister, og er samtidig en arena for idrettskonkurranser og messer. Bo på Thon Hotel Spectrum, og ha kort vei til konserter og andre store arrangementer, samt resten av det yrende bylivet Oslo har å by på. Skal du på konsert, show eller teater i Oslo? 

Latter er et kulturhus på Aker Brygge i Oslo, og passer perfekt for en helkveld med moro. Latter har fire ulike scener, som viser alt fra større show til stand-up i en mer intim atmosfære. I tillegg til latterfylte show, har Latter også egen restaurant og bar.

Et av byens best besøkte teatre er Oslo Nye Teater, og er et morsomt og mangfoldig teater for folket. Her kan man finne teaterstykker for alle aldre. Er man nysgjerrig på hva som skjer bak kulissene, kan man få omvisning på teateret helt gratis. Etter å ha tatt en spasertur gjennom teaterets scenerom og verksted, blir et neste teaterbesøk ekstra fascinerende. Våre nærmeste hoteller til det folkekjære teateret er både Thon Hotel Rosenkrantz Oslo og Hotel Bristol. 

Les også