Kveldsbilde av Operaen i Bjørvika som du bør få med deg når du bor på hotell i Oslo

Hotell i Oslo

Vi er Oslos største hotellkjede med flere ulike hoteller som du kan velge mellom i hovedstaden. Alle våre hoteller har gratis WiFi, ligger sentralt i Oslo og har vår prisvinnende frokost inkludert i prisen. Finn ledige rom på våre ulike Oslo-hoteller under – de er rangert med de beste tilbudene øverst.
Vigelandsparken om høsten sett fra Monolitten

Thon Hotels Oslo

Som Oslos største hotellkjede, tilbyr vi et bredt utvalg hoteller i hovedstaden. Alle våre hoteller i Oslo fremstår som nye og moderne, og de aller fleste er nyoppusset. På våre nyrenoverte hoteller vil du gjenkjenne det fargerike og friske interiøret, i kombinasjon med smarte teknologiløsninger. Enten du reiser til hovedstaden for forretninger eller for et avslappende helgeopphold med kjæresten, venner eller familie, vil du finne et Thon-hotell i Oslo for anledningen. Har du bil, har våre hoteller gode parkeringsmuligheter.

Våre hotell i Oslo sentrum

For deg som ønsker nærhet til alt, ligger de fleste av våre Oslo-hoteller med pulsen av sentrum like utenfor hotelldørene. Bo på Thon Hotel Opera, Thon Hotel Panorama, Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Astoria eller Thon Hotel Cecil, og opphold deg midt i hjertet av Oslo sentrum.

Med byens beste restauranter, kafeer, utesteder, konserter, museer og andre attraksjoner i umiddelbar nærhet, har du uendelig med muligheter. T-bane, buss, trikk, tog og flytog har du også lett tilgjengelig. Bruk gjerne kartet på høyre side for å finne hotellenes nøyaktige beliggenhet i Oslo sentrum. Ønsker du å bo i sentrum til budsjettvennlige priser, har vi fem rimeligere hotell i Oslo.

Oslos beste frokost får du hos oss

Vi ønsker å servere en fantastisk frokost til alle våre gjester. I Thon Hotels setter vi gode matopplevelser høyt, og vi er derfor stolte av å kunne tilby prisbelønnet frokost på våre hoteller. I 2019 ble Thon Hotel Rosenkrantz kåret til å servere hovedstadens beste frokost, for tredje år på rad. Uansett hvilket Thon-hotell du bor på, skal du få den beste starten på dagen, med god mat og en atmosfære som setter en høy standard for dagens videre løp.

Vi serverer en frokostbuffet utenom det vanlige, hvor det satses på kortreist mat laget fra bunnen. Frokosten skal tilfredsstille alle frokostønsker og kostholdsbehov. Gled deg til et bredt utvalg pålegg, både varme og kalde retter, nybakt brød, muffins, croissanter, smoothies, nytraktet kaffe, frokostblandinger, syltetøy og mye, mye mer.  

Frokost med egg og bacon
Fargerik drikke

Treningsrom

Finn motivasjonen i våre fargerike og luftige treningsrom! Vi vet at en god treningsøkt er viktig for mange av våre gjester, enten man er på jobbreise eller ønsker å holde seg aktiv under et avslappende opphold. Derfor har mange av våre Oslo-hoteller velutstyrte treningsrom, fylt med moderne utstyr for både styrke- og kondisjonstrening. Her finner du en oversikt over hvilke hoteller som har treningsrom, eller treningsfasiliteter i nærheten.  

Leilighetshotell i Oslo

Skal du oppholde deg i Oslo over en lengre periode? Thon Hotels tilbyr flere leilighetshotell som passer utmerket for deg som planlegger et lengre opphold med familien, i grupper, eller reiser som par. I Oslo har vi tre leilighetshotell som gir deg det beste av to verdener; alle fordelene med å bo på et hotell, og fleksibiliteten med en egen leilighet. Føl deg som hjemme på Thon Hotel Apartments!

Konferansehotell i Oslo

Svært mange av våre hoteller i Oslo har flotte konferansefasiliteter, med moderne teknisk utstyr. Her kan du finne møtelokaler til kurs og konferanser for både små og store grupper. Flere hoteller har også fasiliteter som passer perfekt for arrangement som kongresser og banketter. Våre konferanseverter vil sørge for at arrangementet går på skinner, og deltakere kan glede seg til en velsmakende og næringsrik lunsj.

Konferansesal med blå innredning

Les også

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.