Hotell i Harstad

Harstad er en vakker nordnorsk kystby som ligger på Norges største øy, Hinnøya. Byen ligger sentralt plassert i Nord-Norges tettest befolkede område og er omgitt av vakker og rikholdig natur. Du kan blant annet oppleve Deep Sea Rafting, hvalsafari, seiling, fiske, golf og dykking.

 Mennesker i gule vester på rib båt
Nordlys lyser opp himmelen over Harstad

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Opplev Harstad

Kom tett på spekkhoggerne, padle kajakk eller utforsk fjellene til fots - i Harstad finnes aktiviteter for alle.

Opplevelser i Harstad

Inspirasjon

Harstad

Harstad byr på et rikt utvalg av aktiviteter og severdigheter. Byens kulturhistorie kan oppleves på Trondenes Historiske Senter og ikke minst majestetiske Trondenes Kirke, som dateres tilbake til middelalderen. For deg som er interessert i kunst og musikk, er Harstad vertskap for de årlige Festspillene i Nord-Norge, som tiltrekker seg kunstnere og publikum fra hele verden. Naturelskeren vil finne glede i de nærliggende turmulighetene og den spektakulære utsikten over fjordene og fjellene som omgir byen. Dette mangfoldet av opplevelser gjør vårt hotell i Harstad til et ettertraktet valg for både nasjonale og internasjonale gjester. 

Harstad gir deg også enkel tilgang til nærliggende attraksjoner som Lofoten og Vesterålen, noe som gjør byen til et perfekt utgangspunkt for å utforske Nord-Norges storslåtte landskap. Enten du er her for å dykke inn i regionens historie, nyte lokale delikatesser eller utforske det utemmede nordlige landskapet, gir et opphold i Harstad en rik og variert opplevelse uansett hva dine interesser er. 

Hotell i Harstad sentrum 

Thon Hotel Harstad er ideelt for deg som ønsker å oppleve det beste av Harstad, med sin sentrale beliggenhet ved kaia og nærhet til byens kulturelle og naturskjønne attraksjoner. Vårt hotell tilbyr et bredt spekter av romtyper, inkludert alt fra standard enkeltrom til familierom og suiter. Dette gjør det til et passende valg for både enkeltpersoner, par og familier. Fasiliteter du kan benytte deg av inkluderer et treningsrom, konferanseavdeling med utsikt over Vågsfjorden, og direkte tilknytning til Egon Restaurant. 

Parkering og kollektivtransport 

Thon Hotel Harstad ligger sentralt med enkel adkomst til både parkering og kollektivtransport. For deg som ankommer med bil, tilbyr hotellet ladestasjon for el-bil og gateparkering mot en avgift.  

Kollektivtransportmulighetene er også gode, med holdeplass for flybuss rett ved hotellet, som gir enkel forbindelse til Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Den sentrale beliggenheten sikrer at du lett kan utforske Harstad og omegn, enten det er til fots, med bil eller ved hjelp av offentlig transport. 

Bestill overnatting i Harstad i dag. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.