For å bestille bonusovernatting, vennligst kontakt kundesenteret på +47 21 89 88 87

Hotell i Ålesund

Oppdag de beste hotellene i Ålesund med Thon Hotels. Ålesund, kjent for sin imponerende jugendstilarkitektur og vakre kystlinje, tilbyr en fin kombinasjon av naturskjønnhet og byliv. Våre hoteller i Ålesund sentrum og omegn tilbyr komfortable rom, moderne fasiliteter og er ideelle for både forretnings- og fritidsreisende. Enten du søker etter en avslappende ferie, et forretningsmøte eller en familieutflukt, finner du det ideelle oppholdet hos Thon Hotels i Ålesund. Utforsk våre hoteller i Ålesund og bestill ditt opphold i dag for en uforglemmelig opplevelse.

Ålesund by
Mann fisker på balkongen med utsikt over havet.

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Til vanns eller til lands?

Ålesund byr på aktiviteter både på vannet og på land. Lei en kajakk og se byen fra sjøen, eller ta beina fatt opp de 418 trinnene til Aksla og Fjellstua.

Opplev Ålesund

Bildekarusell
Luftfoto av båt som seiler i havet.
Fjellene omkranser byen Ålesund
3 mennesker som står på en flytende badstue

Toppen av Ålesund

Atlanterhavsparken

Kom tett på livet under vann.

Inspirasjon

Ålesund

Ålesund ligger på Sunnmøre, på vestkysten av Norge. Byen er kjent for sin jugendstilarkitektur, som ble gjenoppbygget etter bybrannen i 1904. Her får du både naturopplevelser og et yrende byliv.

Smak på det lokale kjøkkenet: Ålesund er en by med en rik matkultur. Her kan du smake på lokale spesialiteter som klippfisk, rømmegrøt og rakfisk.

Våre hoteller i Ålesund

Thon Hotels har to hoteller i Ålesund. Thon Hotel Ålesund ligger i Ålesund sentrum, mens Thon Partner Hotel Baronen ligger ved Moa. Begge hotellene er familievennlige og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester.

Hotell i Ålesund sentrum

Thon Hotel Ålesund

Thon Hotel Ålesund er et moderne hotell med 174 rom. Hotellet ligger ved sjøkanten i Ålesund sentrum og har egne båtplasser. Hotellet har sin egen restaurant, som strekker seg over to etasjer, bar og treningsrom.

Familievennlig hotell

Hotellet har familierom for inntil fire personer. Rommene har høyttaler og Chromecast, så her ligger alt til rette for en helaftens TV-kveld med barna.

Hotell i Ålesund-området

Thon Partner Hotel Baronen

Thon Partner Hotel Baronen har 66 rom og ligger i Spjelkavika, ca. 10 km fra Ålesund sentrum, rett ved Moa handelsområde.

Konferanse

Hotellet har konferansefasiliteter med plass til opptil 80 personer. Her kan du arrangere små og store møter, bursdager, konfirmasjoner eller bryllup. Konferanseavdelingen har et lyst og luftig pauseområde hvor det serveres kaffe og noe godt å bite i.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.