Hotell i Alta

Alta er anerkjent for sin kombinasjon av kultur, historie og natur. Byen tjener som et sentralt møtepunkt for om lag 20 000 mennesker og tilbyr opplevelser som midnattssolen om sommeren og nordlyset om vinteren.

Nordlyskatedralen i front, solnedgang bak snøkledde fjell i bakgrunnen.
Nordlys på himmelen

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Opplev Alta

I Alta står naturopplevelsene i kø. Her kan du oppleve både fjord, fjell, vidde og skog uten å trekke særlig langt ut av sentrum.

Opplevelser i Alta

Les mer om Alta

Alta tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og severdigheter. For de kunst- og kulturinteresserte, byr byen på ulike arrangementer gjennom året som tiltrekker seg besøkende fra ulike steder. Besøk Alta Museum og de berømte helleristningene, eller opplev den flotte Nordlyskatedralen. 

Alta byr også på vakker natur. Her kan du oppleve både fjord, fjell, vidde og skog uten å trekke særlig langt ut av sentrum. Hva med å dra på nordlysjakt eller en snøscootertur over vidda?

Byen fungerer også som et flott startpunkt for å utforske det vidstrakte landskapet i Finnmark, inkludert steder som Nordkapp.

Uansett om du er interessert i historie, ønsker å smake lokale retter, eller utforske naturen, tilbyr Alta noe for enhver smak.

Hotell i Alta

Thon Hotel Alta ligger på toppen av kjøpesenteret AMFI Alta, og har et variert utvalg av romtyper, fra behagelige enkeltrom til romslige familierom og suiter. Du finner også Nordlysbadet rett utenfor døren.

Blant fasilitetene finner du treningsrom og restauranten Brasseri Alta, som tilbyr à la carte fra tirsdag til lørdag. Restauranten arrangerer også temakvelder som biffaften, afternoon tea og bryggeriduell. 

Parkering og kollektivtransport

Thon Hotel Alta ligger lett tilgjengelig, med gode muligheter for både parkering og kollektivtransport. For de som kommer med bil, finnes det ladestasjoner for el-biler og parkeringsplasser i nærheten. 

Bestill overnatting i Alta.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.