Hotell i Molde

Ta turen til Molde og nyt byens vakre natur, kulturtilbud og den unike rosenes by. Molde er berømt for sin spektakulære natur, med panoramautsikt over fjorder og fjell.

Bildekarusell
Utsikt fra fjellets topp med utsikt over en by og fjell.
Panorama over byen og fjellene fra høyt oppe.
Fire kajakk med personer som padler med solnedgangen i bakgrunnen

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Trollstigen

Inspirasjon

Molde

Molde er en by som er rik på natur, kultur og historie, og er kjent som rosenes by på grunn av sitt milde klima og frodige rosehager. Byen er et naturlig utgangspunkt for å utforske det vestnorske landskapet, med nære forbindelser til både Atlanterhavsveien og Romsdalseggen. Enten du vil oppleve midnattssolen om sommeren eller nordlyset om vinteren, tilbyr Molde en blanding av naturopplevelser som vil berike ditt opphold. 

Byen har et godt utvalg av aktiviteter og severdigheter. Kulturinteresserte kan utforske Romsdalsmuseet, mens musikkelskere kan glede seg over Moldejazz. Festivalen er en av Europas eldste jazzfestivaler, som tiltrekker seg internasjonale musikere og gjester fra hele verden. Molde tilbyr også lett tilgang til kjente destinasjoner som Geirangerfjorden og Trollstigen, noe som gjør byen til et ideelt sted for å utforske den vestnorske naturen.  

Enten du er interessert i å dykke ned i regionens kultur, smake lokale delikatesser eller oppleve det vestnorske landskapet, gir et opphold i Molde en minneverdig opplevelse for alle typer reisende. 

Hotell i Molde 

Thon Hotel Moldefjord ligger sentralt til i Molde, rett ved fjorden, og gir deg direkte tilgang til både byens høydepunkter og utsikt over Moldefjorden og de kjente Romsdalsalpene.  

Hotellet tilbyr en rekke romtyper, fra standard enkeltrom til familierom og suiter, noe som gjør det til et passende valg uansett om du reiser alene, som par eller med familien. På hotellet kan du benytte deg av treningsfasiliteter, konferansefasiliteter med utsikt over Moldefjorden, og direkte tilknytning til en restaurant som serverer varierte matretter. 

Parkering og kollektivtransport 

Thon Hotel Moldefjord har en sentral beliggenhet som gir enkel tilgang til både parkering og kollektivtransport. For deg som kommer med bil, tilbyr hotellet ladestasjoner for elbiler og parkeringsmuligheter i nærheten. For de som foretrekker kollektivtransport, er det gode forbindelser i nærheten av hotellet, som gjør det enkelt å utforske Molde og omegn.  

Enten du ønsker å oppleve byen til fots, med bil eller ved hjelp av offentlig transport, er Thon Hotel Moldefjord et godt utgangspunkt. 

Bestill overnatting i Molde i dag. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.