Hotell i Tønsberg

Tønsberg er en av Norges flotteste sommerbyer, og er synonymt med Slottsfjellfestivalen for mange. Stemningen på brygga og det yrende livet på de mange strendene i sommermånedene er helt unik.

Fargerike bygninger speiler seg i vannet.
Et gult bygg, med klokketårn bak seg, omgitt av trær og blå himmel.

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Inspirasjon

Tønsberg

Bor du på hotell i Tønsberg, kan du utforske opplevelsene og attraksjonene i Norges eldste by.

Tønsberg er en by som er rik på opplevelser. Enten du er interessert i historie, kultur, shopping eller bare ønsker å nyte livet på brygga, har Tønsberg noe for deg. Med vårt hotell som din base, er du aldri langt unna det beste som Tønsberg har å tilby

Hotell i Tønsberg sentrum

På brygga i Tønsberg, finner du Thon Hotel Tønsberg Brygge. Mange av rommene har utsikt over Byfjorden og herfra kan du nyte synet av båtene som seiler inn til byen. Det er kort vei fra hotellet til restauranter, kjøpesenter, kulturhus, Slottsfjell og andre attraksjoner.

Du kan velge mellom ulike romtyper med ulike fasiliteter, fra standard enkeltrom til suite. Alle rommene har blant annet hårføner, kjøleskap, paraply og vannkoker.

Du får selvsagt servert den mangfoldige Thon-frokostbufféen.

Treningsrom

Treningsrommet finner du i hotellets 2. etasje. Her finner du det du trenger av treningsapparater og manualer for å holde deg i form under oppholdet. Alle boende gjester har adgang til treningsrommet med nøkkelkort eller nøkkel i app. Treningsrommet er åpent på hverdager fra kl. 07:00-22:00 og i helger fra kl. 08:00-22:00.

Parkering

Parkeringsplass finner du rett på utsiden av hotellet. Hotellet har egen avtale om parkeringstid; Henvend deg i resepsjonen og få hotellets egen parkeringskode som du taster inn i Easypark-appen.

Kollektivtransport

Ankommer du Tønsberg med tog, er det 10-15 minutters gange fra stasjonen til hotellet.

Bestill ditt opphold på Thon Hotel Tønsberg Brygge og opplev Norges eldste by.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.