Hotell i Bergen

Vi har fire hoteller i Bergen, hvorav tre ligger i Bergen Sentrum. Vi har også et stort og moderne konferansehotell med gratis parkering ved Bergen lufthavn, Flesland. Frokosten er alltid inkludert på våre hoteller.

 Hotellbalkong med utsikt over fjellene i Bergen, med frokosttallerken på bordet

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Historiske Bryggen

Bryggen er en av byens mest populære attraksjoner. Her finner du små butikker, spisesteder og gallerier.

Vestlandets hovedstad

Bergen byr på flotte ferieopplevelser, og stråler uansett vær.
Bildekarusell
Bilde av Fløibanen, rødt og hvitt tog som kjører nedover et fjell.
En smal gate med gule og hvite bygninger
Bilde av Norges flagg på en båt ute på havet.

Fjord og fjell

Bergen er omringet av trange fjorder og majestetiske fjell.

Opplevelser i Bergen

Inspirasjon

Bergen

Våre hoteller i Bergen byr på interiør med friske, glade farger, personlig service, bugnende frokost og smarte teknologiløsninger. Enten du reiser på forretningstur eller skal nyte oppholdet som et par, med venner eller familien, har vi hoteller i Bergen som passer for enhver anledning. 

Hotell i Bergen sentrum

Thon Hotel Orion, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Bristol Bergen ligger midt i hjertet av sentrum. Med vakre Bergen by rett utenfor hotelldørene, vil du ha kort vei til blant annet handlegaten Torgalmenningen, Bryggen og det berømte Fisketorget. Ikke minst ligger byens beste restauranter, kafeer, utesteder, konserter og museer i gangavstand. Fra sentrumshotellene er det kort vei til buss, bybane, båt og tog, som lar deg reise helt frem til stedene du ønsker å oppleve i Bergen.

Hotell ved Bergen flyplass

Ønsker man å bo på like ved flyplassen i Bergen, ligger Thon Hotel Bergen Airport kun 2 kilometer unna Bergen Lufthavn Flesland. Du kan ta bybanen som stopper like ved hotellet. Det moderne hotellet har kort avstand til golfbane og Lagunen Storsenter. Familievennlige Leos Lekeland og Rush Trampolinepark ligger også i nærheten. På hotellet finner man topp moderne konferansefasiliteter, restaurant og bar. Det er også treningsrom med squashbane, to treningsrom og badstue. Planlegger man en tur til sentrum, tar det 15 minutter med bil før man befinner seg midt i smørøyet av Bergen.

Fremragende frokost

Uansett hvilket Thon-hotell du velger, ønsker vi å gi deg den beste starten på dagen, med en bugnende frokost i en behagelig atmosfære. 

Vi serverer en frokost du kan glede deg til, hvor det satses på kortreist mat laget fra bunnen. Frokosten skal tilfredsstille alle frokostønsker og kostholdsbehov. Det venter et bredt utvalg pålegg, både varme og kalde retter, nybakt brød, muffins, croissanter, smoothies, nytraktet kaffe, frokostblandinger, syltetøy og mye mer.  

Treningsrom

Vi vet at en god treningsøkt er viktig for mange av våre gjester. Med våre moderne treningsrom, ønsker vi å gi deg ekstra lyst til å ta en treningsøkt under oppholdet. Våre hoteller i Bergen har fargerike og velutstyrte treningsrom på hotellet, utstyrt med både kondisjons- og styrkeapparater.

Kurs og konferanse

På Thon Hotel Orion, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Bergen Airport finner du topp moderne konferansefasiliteter som egner seg for både små og store bedrifter. Våre konferanseverter vil være behjelpelige fra konferansens start til slutt, og deltakere kan glede seg til en velsmakende lunsj som holder energien oppe hele dagen.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.