Hotell på Hamar

Thon Partner Hotel Victoria Hamar ligger på Brygga i Hamar sentrum, med flott utsikt over Mjøsa. Hotellet er Hamars eldste hotell og har totalt 161 rom, samt flere møterom for store og små arrangementer.

Byen Hamar i Norge med en innsjø og fjell i bakgrunnen
Stort bygg med klokketårn og hage, Hamar stasjon

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Opplev Hamar

Domkirkeodden strekker seg langs Mjøsa, og er et museums- og friluftsområde med mange turmuligheter.

Hamar

Når du besøker Hamar kan du kombinere både historie, kultur, natur og gastronomi. Utforsk lokale museer, besøk en av de mange parkområdene eller ta en tur langs Mjøsa. Nyt en middag på en av de lokale restaurantene, eller opplev nisjebutikkene i byen. Det er noe for enhver smak på Hamar. 

Hotell på Hamar

Når du føler for å trekke deg tilbake og slappe av, er Thon Partner Hotel Victoria Hamar et godt valg. Her får du komfortable rom og en rikholdig frokostbuffé, med blant annet et utvalg av varme og kalde frokostretter, frukt, ferskpresset juice og kaffe. 

Thon Partner Hotel Victoria Hamar ligger på Brygga i Hamar sentrum, med utsikt over Mjøsa. Hotellet er Hamars eldste og har totalt 161 rom, samt flere møterom for store og små arrangementer.  

Parkering og kollektivtransport 

Vårt hotell tilbyr parkeringsmuligheter og ligger i nærheten av bussholdeplass og togstasjon. Dette gjør det enkelt for deg - enten du skal utforske Hamar og omegn, eller ved ankomst og avreise. 

Bestill overnatting på Hamar i dag. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.