Hotell i Surnadal

Thon Hotel Surnadal er det riktige valget for ditt opphold i denne vakre delen av Nordmøre. Beliggende i Surnadal sentrum, tilbyr hotellet en ideell base for å utforske den omkringliggende naturen og lokale attraksjoner. Med sin sentrale beliggenhet og komfortable fasiliteter, er Thon Hotel i Surnadal et utmerket valg for både fritids- og forretningsreisende som søker kvalitetsinnkvartering i dette naturskjønne området.

Et fjellandskap med en innsjø omgitt av trær.
Rosa blomst blomstrer midt i en frodig grønn eng.

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Innerdalen

Her kan du vandre gjennom frodig natur og nyte stillheten og den friske fjelluften.

Opplev naturen i Surnadal.

Surnadal

I Surnadal, midt i Nordmøre, finner du en god balanse mellom ro og muligheter for utendørsaktiviteter. Omringet av fjell, frodige daler og den klare Surna-elven, er dette stedet et yndet utfluktsmål for deg som setter pris på naturen og søker nye utendørseventyr. Enten du er interessert i fotturer, fiske, ski eller kajakkpadling, tilbyr Surnadal et bredt spekter av friluftsaktiviteter som du kan utforske. 

I tillegg til den fantastiske naturen holder Surnadal også en rik kulturhistorie. Lokale museer, kunstgallerier og ulike festivaler gir et innblikk i denne arven. I Surnadal kan du utforske gamle, norske tradisjoner og prøve lokal mat. 

Hotell i Surnadal sentrum

Thon Hotel Surnadal ligger sentralt i Surnadal, et ideelt utgangspunkt for sporty aktiviteter med Trollheimen og Fjordruta i nærheten. Hotellet er godt tilpasset både konferansegjester og ferierende, med tilbud om lokale kultur- og matopplevelser i moderne omgivelser. Romutvalget spenner fra enkle standardrom til romslige familierom og suiter, alle designet for å møte ulike behov.  

Parkering og kollektivtransport

Thon Hotel Surnadal tilbyr gratis parkering og har ladestasjon for el-bil, noe som gjør det praktisk for deg som kommer kjørende. For kollektivreisende ligger det en bussholdeplass rett ved hotellet. Her er det god tilgang til nærliggende byer og attraksjoner. Hotellet er også plassert i rimelig avstand til flere lufthavner; Kristiansund Lufthavn Kvernberget, Molde Lufthavn Årø, og Trondheim Lufthavn Værnes. 

Bestill overnatting i Surnadal i dag. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.