Hotell i Skien

Skien byr på noe av det flotteste Telemark har og by på, og vårt hotell ligger i gangavstand fra Telemarkskanalen, Telemark Museum, Henrik Ibsens Museum, Brekkeparken samt uteliv og shopping i Skien.

Skien sentrum med mange bygninger og fontener i vannet.
En båt passerer en sluse.

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Sykkeltur

Ta en sykkeltur langs Telemarkskanalen.

Skien

Når du sjekker inn på hotell i Skien, kan du oppleve byens rike kulturhistorie og livlige handlegater.

Skien, en del av Grenland i Telemark, er kjent for sin vakre natur og rike kulturarv. Med Skienselva er byen et naturlig startpunkt for å utforske Telemarkskanalen, ofte kalt "Nordens Venezia". Skiens historie strekker seg tilbake til middelalderen. Her vokste også forfatteren  Henrik Ibsen opp.

Er du interessert i natur og friluftsliv, innbyr området rundt Skien utallige muligheter for gåturer, sykling og vannsport. Om vinteren forvandles regionen til et vinterparadis med muligheter for ski og snowboarding i nærheten. Den kulturinteresserte kan utforske Ibsens barndomshjem, besøke et museum, og delta på kulturelle arrangementer.

Skien er et knutepunkt for shopping og matopplevelser, med et bredt utvalg av butikker, kafeer og restauranter som tilbyr alt fra lokale delikatesser til internasjonale retter.

Vårt hotell i Skien

Thon Hotel Høyers i Skien tilbyr en kombinasjon av historisk sjarm og moderne fasiliteter, ideelt både for deg som er på forretningsreise og for deg som er på ferie. Med en ulike romtyper, fra standard enkeltrom til luksussuiter, dekkes dine behov og preferanser.

Nyt vår smakfulle frokostbuffé, avslappende øyeblikk i lobbybaren eller et måltid i restauranten, Madame Blom. Med fasiliteter som konferanselokaler og nærhet til lokale severdigheter, er hotellet perfekt for deg som ønsker å utforske Skien eller arrangere en konferanse.

Parkering og kollektivtransport

På Thon Hotel Høyers i Skien, kan du benytte deg av parkering, noe som gir enkel adkomst for deg som ankommer med bil. For deg som foretrekker kollektivtransport, ligger hotellet gunstig til med kort gangavstand til både flybuss og togstasjon, noe som gjør det lett å utforske Skien og omegn. Med sin sentrale beliggenhet er vårt hotell et godt utgangspunkt for å oppleve alt byen har å tilby.

Bestill ditt hotellopphold i Skien i dag.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.