Filip Bendi i kokkeklær med en restaurant i bakgrunn

Filip August Bendi er Årets kokk 2021

Kreativ utvikler hos Hotel Bristol, Filip August Bendi, har blitt kåret til Årets kokk 2021.

– Vi i Thon Hotels og Team Bendi har jobbet målbevisst mot årets kokk 2021 siden dagen etter sølvplasseringen i 2019. Jeg har med meg et fantastisk team og apparat. Det er ingen overdrivelse å si at det er noe jeg ofte har drømt om på nettene og mye av min våkne tid gått med til å tenke, planlegge og utvikle, sier Bendi.

Filip August Bendi har vært tilknyttet Hotel Bristol og Thon Hotels siden 2018. Thon Hotels samarbeider med stjernekokker og har fokus på hjemmelaget mat laget med de beste råvarene.

Hotel Bristol er det første hotellet i Thon Hotels-kjeden. Les mer om Hotel Bristol her.

Filip August Bendi jobber konsentrert på kjøkkenet

De siste årene har Thon Hotels fått stor anerkjennelse for sine velsmakende hotellfrokoster, samt for mattilbudet til kurs- og konferansegjester. Det er lagt ned mye arbeid på utvikling av standarder, manualer og konsepter for maten som serveres til hotellgjester.

Arne Marius Berg har ansvaret for F&B hos Thon Hotels og sier:

– Filip er enestående til å lage mat og kombinere smaker. Han har en helt egen evne til å utfordre seg selv og sine omgivelser, og hans dedikasjon til kokkefaget er imponerende. Vi er kjempefornøyde med arbeidet han har gjort for Thon Hotels og er svært glad på hans vegne.

Tidligere har Filip August Bendi vært kjøkkensjef ved NB Sørensens Annen Etage i Stavanger og har jobbet på Noma i København, Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm og Daniel i New York. Han har også vært commisen til Gunnar Hvarnes i Bocuse d’Or og han er også kreativ utvikler for Det Norske Kokkelandslaget.

Alle vi i Thon Hotels kunne ikke vært mer stolte og gratulerer Filip og teamet hans så mye!

Hemmeligheter fra våre kjøkken

Vi i Thon Hotels brenner for gode matopplevelser, og vil dele noen av hemmelighetene fra våre kjøkken med deg. Her får du fire nyttige oppskrifter som garantert hever nivået på matlagingen din. Lykke til på kjøkkenet!

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.