Osteria della Nonna – italiensk restaurant i Oslo sentrum

På denne restauranten får du rettene du ville blitt servert hos din italienske bestemor.

Drømmer du om å komme hjem til en italiensk bestemor og bli servert rause porsjoner kremet risotto, fersk spaghetti og langtidsbraisert kalvekjake? Aller helst med en hjemmelaget sitronsorbet eller tiramisu til dessert? 

På den italienske restauranten Osteria della Nonna i Oslo sentrum, er ambisjonen å oppfylle den drømmen.

– Osteria della Nonna betyr «bestemors taverna». Hos oss skal du få følelsen av å komme hjem til en italiensk bestemor og få tradisjonell mat laget med italienske råvarer, sier restauranten.

Italiensk mat på sitt beste

Osteria della Nonna ligger på Thon Hotel Rosenkrantz like nedenfor tinghuset, et steinkast unna Nationaltheatret. 

Enten du bor på hotellet eller skal spise ute i Oslo, bør du la deg friste av restaurantens utvalgt av antipasti, primi og secondi piatti

– Italiensk pizza kan du få mange steder, hos oss får du de tradisjonelle, italienske rettene du ikke finner overalt, forklarer restauranten.

Her serveres retter som spaghetti med hjerteskjell, grillet tunfisk og gratinerte aubergineruller

– Til hovedrettene kan du velge mellom et utvalg contorni eller sideretter og kan sette sammen din egen rett. Det gjør det også enklere å dele.

God plass til selskaper

Osteria della Nonna har plass til 50 gjester i restauranten, men har mulighet til å utvide lokalet for å få plass til opp til 120 gjester. I tillegg har de et av byens hyggeligste Chambre Séparée med renessanse-tapet, og god sikt til restauranten.

Den lune atmosfæren rammes inn av sitrontrær, leirkrukker og glasslamper. Men selv om innredningen også er valgt med tanke på Italia, er det først og fremst maten som sitter i høysetet hos Osteria della Nonna:

– For oss er det viktig at så mye som mulig av det vi serverer er laget fra bunn og fra Italia. Vi importerer blant annet olivenolje, vin, brus og ost derfra, og bestilte nettopp et halvt tonn San Marzano-tomater! Men de går fort unna.

Relatert innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.