Om Thon Hotels Kundeservice Samfunnsansvar Karriere Om Thon Hotels Personvernerklæring Informasjonskapsler Inspirasjon
Om Thon Hotels Kundeservice Samfunnsansvar Karriere Om Thon Hotels Personvernerklæring Informasjonskapsler Inspirasjon
Thon-kokkens frokostfavoritter: Stine Kari Marthinsen En utskjelt frokostfavoritt og hemmeligheten bak sprø knekkebrød: La deg inspirere av kokkens beste tips til helgefrokosten! Frokost
Omelett på 3 måter Kun fantasien setter grenser for hva en omelett kan inneholde. Her er kokk Jelena Lindenova Lavrovas omelettfavoritter. Oppskrifter
Slik får du en smak av verden til frokost Du trenger ikke dra langt for en frokost med internasjonalt snitt. På Thon-hotellene rundt om i landet kan du oppleve smaker fra hele verden – mens du (...) Frokost
Thon-kokkens frokostfavoritter: Cecilie Kirkebø Bli kjent med kjøkkensjefen på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen – og la deg inspirere av hennes favoritter. Frokost
Fra Bristol til Bocuse d’Or – Som kokk blir du aldri ferdig utlært, sier soussjef Alexander Gureev. Han har tatt en pause fra kjøkkenet på Hotel Bristol for å representere Estland i (...) Frokost
Thon-kokkens frokostfavoritter: Caroline Mo Vik Sukkerkavring, potetkake med egg og søte minner fra Gran Canaria. Bli inspirert av konditorens beste tips til helgefrokosten! Frokost
3 pannekaketoppinger du bør prøve Søtt, salt eller sunt? Her er konditor Caroline Mo Vik sine beste tips til deg som vil piffe opp pannekakene. Frokost
5 hotellfrokoster du må prøve hos Thon Hotels På Thon Hotels står en god start på dagen høyt. Her er fem av våre hoteller det er verdt å besøke for frokosten alene. Frokost
God frokost. God dag. Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet: Få en god start på dagen hos Thon Hotels. Frokost
Thon Hotel Rosenkrantz har Oslos beste hotellfrokost Thon Hotel Rosenkrantz Oslo tok bronseplass i Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost. Frokost
Flere Thon-hoteller stakk av med frokostpris Seks Thon-hoteller vant distriktspriser og kvalifiserte seg dermed til finalen i Twinings Best Breakfast. Frokost
Filip August Bendi klar for Bocuse d’Or Lyon Vår egen superkokk gikk videre fra Bocuse d’Or Europe og er dermed kvalifisert til Bocuse d’Or Lyon, verdensmesterskapet i kokkekunst. Frokost
Filip August Bendi er Årets kokk 2021 Kreativ utvikler hos Hotel Bristol, Filip August Bendi, har blitt kåret til Årets kokk 2021. Frokost
Majones: Vanlig eller vegansk Nå skal vi snakke om majones, og hvor utrolig enkelt det er å lage hjemme. Med majones har du også en perfekt base for andre dressinger. Enten du vil (...)
Den perfekte omelett Vi har alle smakt både tørre og brente omeletter. Her viser Filip Bendi deg triksene til hvordan han lager sin perfekte omelett, slik at du kan imponere (...)
Sunn og god søtpotetvaffel Vaffelen har hatt en sterk tradisjon i Norge i mange år. Her viser en av våre kokker, Filip Bendi, deg hvordan den kan få en ny vri. En litt sunnere (...)
Maten konferansegjestene elsker Vi vet at god mat til hvert måltid er en stor del oppskriften på en vellykket konferanse. Derfor har Thon Hotels laget velsmakende menyer med vekt på (...)
Slik lager du hotellfrokost hjemme Vi viser deg hvordan du kan dekke opp til en ekstraordinær frokost og gjenskape litt av hotellfølelsen på hjemmebane.
Hotellene som gir deg den beste matopplevelsen Lokal og hjemmelaget mat er hemmeligheten bak en av Norges beste hotellfrokoster. Her er stamgjestenes grunner til hvorfor du bør velge Thon Hotels.