God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet: Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

En god start setter tonen i enhver setting. Vi er overbevist om at en god frokost er med på å skape en god dag – og nettopp derfor strekker vi oss litt ekstra for å skape den opplevelsen du fortjener.

– Vi ser på det som vår oppgave å gi gjestene våre en god start på dagen. Og da er en god frokost en selvfølge, sier food and beverage direktør i Thon Hotels, Johan Love Laursen. 

– Hos oss skal du føle deg velkommen, og være sikker på at du får alt det som hører med til en god frokost.

Fokus på kortreist mat

Thon Hotels har som mål å være best på frokost. I takt med Olav Thons bærekraftsmål skal minst 70 prosent av produktene du finner på Thons frokostbord være kortreiste innen 2030. 

– Vi ønsker å bruke norske bønder og fremheve norske matskatter. Det produseres så utrolig mye bra rundt om i landet, av folk som brenner for kvalitet, sier Laursen. 

– I tillegg smaker det jo enda bedre! 

At flere lokale spesialiteter er på vei inn på Thons frokostbuffeer betyr også at du vil få ulike matopplevelser etter hvor du befinner deg i landet. Varierte produkter – men alltid like godt og lokalt. 

Les mer om 5 hoteller det er verdt turen til for frokosten alene.

Nydelig frokosttallerken med luftige pannekaker dekket med banan og blåbær

God frokost over hele landet

Det er heldigvis ikke bare vi synes god frokost er viktig. 

Hvert år kårer Twinings Best Breakfast landets beste frokoster, kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost. Her vurderes hotellene ut fra en rekke kriterier, som kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. 

Det kåres først en vinner i hvert distrikt, basert på den gamle fylkesinndelingen, som alle blir kvalifisert til finalen i Norges beste hotellfrokost. Ved sist kåring stakk hele seks av våre hoteller av med seieren i sine distrikter

Her er årets semifinalister for Twinings Best Breakfast 2023:

  • Thon Hotel Oslofjord (Akershus)
  • Thon Hotel Harstad (Nordland)
  • Thon Hotel Kirkenes (Nordland)
  • Thon Hotel Lofoten (Nordland)
  • Thon Hotel Rosenkrantz (Bergen)
  • Hotel Bristol (Oslo)
  • Thon Hotel Rosenkrantz (Oslo)

Sistnevnte kan ikke bare smykke seg med å ha Oslos beste frokost, men tok også bronseplass i finalen av Twinings Best Breakfast 2022. Og det blant annet for «å være gode til å ivareta gjestene» og for å «tilby en intim og hyggelig frokost av høy kvalitet midt i hjertet av Oslo», ifølge juryen. 

Hos Thon Hotels er du garantert en god start på dagen – uansett hvor i landet du befinner deg. 

God frokost. God dag. 

Les mer om 5 stjerner på frokostbuffeen til Hotel Bristol