Om Thon Hotels Kundeservice Samfunnsansvar Karriere Om Thon Hotels Personvernerklæring Cookies Inspirasjon
3 smoothier som booster kroppen Sunn, god, praktisk og enkel: Smoothien kan ikke få nok skryt. Disse tre smoothiene er supergode, næringsrike og klare på en-to-tre. Lunsj
Omelett på 3 måter Kun fantasien setter grenser for hva en omelett kan inneholde. Her er kokk Jelena Lindenova Lavrovas omelettfavoritter. Oppskrifter
Thon-kokkens frokostfavoritter: Cecilie Kirkebø Bli kjent med kjøkkensjefen på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen – og la deg inspirere av hennes favoritter. Frokost
Fra Bristol til Bocuse d’Or – Som kokk blir du aldri ferdig utlært, sier soussjef Alexander Gureev. Han har tatt en pause fra kjøkkenet på Hotel Bristol for å representere Estland i (...) Frokost
Filip August Bendi klar for Bocuse d’Or Lyon Vår egen superkokk gikk videre fra Bocuse d’Or Europe og er dermed kvalifisert til Bocuse d’Or Lyon, verdensmesterskapet i kokkekunst.
Filip August Bendi er Årets kokk 2021 Kreativ utvikler hos Hotel Bristol, Filip August Bendi, har blitt kåret til Årets kokk 2021.
Majones: Vanlig eller vegansk Nå skal vi snakke om majones, og hvor utrolig enkelt det er å lage hjemme. Med majones har du også en perfekt base for andre dressinger. Enten du vil (...)
Den perfekte omelett Vi har alle smakt både tørre og brente omeletter. Her viser Filip Bendi deg triksene til hvordan han lager sin perfekte omelett, slik at du kan imponere (...)
Sunn og god søtpotetvaffel Vaffelen har hatt en sterk tradisjon i Norge i mange år. Her viser en av våre kokker, Filip Bendi, deg hvordan den kan få en ny vri. En litt sunnere (...)
Maten konferansegjestene elsker Vi vet at god mat til hvert måltid er en stor del oppskriften på en vellykket konferanse. Derfor har Thon Hotels laget velsmakende menyer med vekt på (...)