Her får du en smak av Italia

Restauranten Rifugio della Nonna byr på italienske spesialiteter laget på lokale råvarer.

Drømmer du en tur til Italia og duften av steinovnsbakt pizza? Eller kanskje om en nydelig tiramisu? På Rifugio della Nonna på Thon Hotel Snø får du begge deler – og en rekke andre velsmakende retter.

Rifugio della Nonna er en ny italiensk restaurant i Lørenskog, som byr på nord-italienske spesialiteter med et drag av Alpene. Og restauranten har allerede høstet lovord fra lokalpressen: «Nydelig smak av Nord-Italia: – Dette kan fort bli en ny favoritt!», skriver Romerikes blad og gir terningkast fem.

Menyen speiler at lokasjonen ligger ved SNØ – en av verdens råeste helårsarenaer for snøopplevelser.

- Vi serverer italiensk mat med inspirasjon fra Alpene og Nord-Italia, forteller restauranten. 

På menyen finner du kjære og velkjente italienske retter som gnocchi, risotto og pizza, og østerrikske spesialiteter som schnitzel. 

– De som har vært ute og reist og kommer hit, vil kjenne igjen retter som Vitello Tonnato, Gnocchi di polenta eller Trota di Montagna, forklarer restauranten. 

Rettene på menyen står nemlig skrevet på italiensk. Heldigvis er de oversatt til norsk under, der det også står hvilke råvarer som er brukt.

For på Rifugio della Nonna brukes det så kortreiste råvarer som overhodet mulig, enten det er fjellørret, oksekjake, sesongens epler eller trøffelost fra Myrdal.

– Vi bruker norske råvarer og lokale produsenter så langt vi klarer, og har tilpasset menyen for å få det til. Vi har blant annet knutekål med burratakrem og lokalprodusert spekemat til pizza.

Italiensk mat for alle

Fritt oversatt betyr Rifugio della Nonna bestemors turisthytte. Den svarte innredningen med gulldetaljer og spreke Thon-farger innbyr til både romantiske stunder eller en trivelig kveld med venner eller gode kollegaer. 

Og er du blant dem som foretrekker å se hvor og hvordan maten blir til, kan du plassere deg i nærheten av det åpne kjøkkenet og se rett inn på kokkene.

I restauranten er det egen bar og selskapslokaler som kan brukes hvis du skal ha et lukket arrangement som bursdagsfest, konfirmasjon eller et jobbevent.

Restauranten er en nabolagsrestaurant med en uformell og hyggelig atmosfære, med store, lyse vinduer og god takhøyde.

Rifugio della Nonna bidrar med et spennende alternativ når du skal spise ute i Lørenskog. Restauranten er åpen sju dager i uka.

– Maten er helt nydelig. Du må bare tørre å smake, hvis det er noe du ikke er kjent med fra før.

Menyen har ifølge restauranten noe for enhver smak, men de anbefaler spesielt pizzaene som blir stekt på autentisk vis, i restaurantens egen steinovn.

– Pizzaen er fantastisk! Skikkelig steinovnsbakt med hjemmelaget, tynn bunn slik du får den i Italia.

Relatert innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.