Thon Hotel Rosenkrantz Oslo tok bronse i Twinings Best Breakfast

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo tok bronseplass i Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost.

- Gratulerer så mye til førsteplassen i dag. Jeg er fremdeles veldig stolt over vår topp tre-plassering i Norge, og den fantastiske jobben våre kokker og servitører har stått for. Stor takk til dem, sier en fornøyd Alexander Bergh, hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

Twinings Best Breakfast er en hotellfrokostkåring som blir arrangert hvert år. Frokostene vurderes ut fra disse kriteriene: Kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

- Vår målsetning og fokus er å gi folk flest en genuin og ekte frokostopplevelse med det lille ekstra. Frokosten skal være vårt høydepunkt når du bor på et av våre hoteller! Det har gjengen hos Thon Hotel Rosenkrantz definitivt fått til ved å ta tredjeplass i Twinings Best Breakfast, vi er utrolig stolte over innsatsen deres, forteller Johan Love Laursen, Food & Beverages-direktør i Thon Hotels.

Gratulerer med delt førsteplass til Britannia og Scandic Nidelven.