Konferansehotell i Haugesund

Haugesund tilbyr en inspirerende ramme for konferansegjester. Byens maritime arv og kulturtilbud gjør det til et ideelt sted for å kombinere jobb med spennende aktiviteter.

Konferanserom med klasseromsoppsett hos Thon Partner Hotel Haugesund.

Vis hoteller i liste

Thon Partner Hotel Saga

Hotel Saga har gode konferansefasiliteter, med kapasitet for opptil 60 deltakere i vår største konferansesal. I tillegg har vi flere mindre grupperom.

Største møterom: 45 pers Møterom: 5 Hotellrom: 115
Lobbyen på Hotel Saga i Haugesund

Vis hoteller i kart

Konferanse i Haugesund

Thon Partner Hotel Saga ligger sentralt i Haugesund, nær gågaten og byens flotte kaiområde. Denne beliggenheten gir enkel tilgang til lokale attraksjoner og fasiliteter, noe som gjør det praktisk for konferansegjester. 

Møterom i Haugesund

Hotel Saga tilbyr flere møterom med moderne fasiliteter. Rommene er utstyrt med AV-utstyr, gratis trådløst internett og er universelt utformet. Kapasiteten varierer fra små grupper til større arrangementer, med ulike oppsett som kino, klasserom, styrebord og U-bord. 

Konferansevert

Våre dedikerte konferanseverter er til stede fra start til slutt for å sikre at alle behov blir møtt og at arrangementet går knirkefritt. 

Mat

Konferansegjester kan nyte både lunsj og middag fra en rikholdig buffé med et utvalg av kjøtt, fisk og desserter. Hotellet har også en lobbybar. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.