Konferansehotell i Norheimsund

Norheimsund ligger idyllisk til ved Hardangerfjorden, omgitt av majestetiske fjell og frodig natur. Med naturopplevelser rett utenfor døren, tilbyr Norheimsund en fantastisk ramme for konferanser og møter.

Vis hoteller i liste

Thon Hotel Sandven

Thon Hotel Sandven har 5 ulike lokaler for kurs og konferanser, hvorav det største har kapasitet for opp til 140 personer.

Største møterom: 230 pers Møterom: 6 Hotellrom: 104
Konferanselokale i klasseromsoppsett med store vinduer

Vis hoteller i kart

Konferanse i Norheimsund

Thon Hotel Sandven er et ærverdig hotell som ligger i idylliske omgivelser rett ved fjordkanten i Norheimsund sentrum. Hotellet ligger kun en knapp times biltur fra Bergen, og cirka 1,5 time fra Bergen Lufthavn.

Møterom i Norheimsund

Thon Hotel Sandven har 5 ulike lokaler for kurs og konferanser, hvorav det største har kapasitet til opptil 140 personer. Møterommene kan tilpasses både store og små grupper, og gir rom for kreativitet og produktivitet. 

Teknisk utstyr

For å sikre at ditt arrangement går knirkefritt, er alle våre møterom utstyrt med topp moderne teknisk utstyr. Dette inkluderer blant annet prosjektorer, lydsystemer og annet nødvendig AV-utstyr. Vi sørger for at alt er klart til bruk slik at du kan fokusere på innholdet.

Konferansevert

Vår dedikerte konferansevert er tilgjengelig gjennom hele arrangementet for å bistå med alt fra teknisk support til praktiske spørsmål. Med en konferansevert til stede, kan du være trygg på at alle detaljer blir tatt hånd om.

Mat

Matopplevelser er en viktig del av enhver konferanse. På Thon Hotel Sandven serverer vi smakfulle retter basert på lokale råvarer. Våre menyer kan tilpasses etter dine ønsker, enten du foretrekker en lett lunsj, et bugnende koldtbord eller en treretters middag. 

Teambuilding og aktiviteter

Nordheimsund byr på en rekke spennende aktiviteter som kan kombineres med ditt arrangement. Hva med en guidet tur til Steinsdalsfossen, en båttur på fjorden eller en lokal matopplevelse? 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.