Konferansehotell i Lofoten

Lofoten er kjent for sin spektakulære natur og unike kulturarv. Kombiner ditt neste møte eller konferanse med spennende aktiviteter som ekte lofotfiske, padletur i midnattssolen eller RIB-safari. Mulighetene er mange for deg som ønsker å kombinere jobb med fantastiske naturopplevelser.

Bildekarusell

Vis hoteller i liste

Thon Hotel Svolvær

Thon Hotel Svolvær har en konferanseavdeling med kapasitet på opptil 800 personer. Vi tilbyr også morsomme og spennende naturaktiviteter.

Største møterom: 800 pers Møterom: 1 Hotellrom: 211
Lofothallen i klasseromsoppsett med video på lerret

Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Lofoten har en konferanseavdeling med kapasitet på opptil 400 personer. Vi kan også tilby spennende naturopplevelser i umiddelbar nærhet til hotellet.

Største møterom: 800 pers Møterom: 7 Hotellrom: 190
Konferanselokale med plass til 800 personer på Thon Hotel Lofoten i Svolvær

Vis hoteller i kart

Konferanse i Lofoten

Vi har to konferansehoteller i Lofoten. Thon Hotel Svolvær og Thon Hotel Lofoten er begge plassert ved brygga i Svolvær, med enkel tilgang til lokale attraksjoner og naturopplevelser. Enten du planlegger mindre eller større arrangementer, har vi passende lokaler tilgjengelig.  

Møterom i Lofoten

Thon Hotel Svolvær og Thon Hotel Lofoten tilbyr moderne og fleksible møterom som kan tilpasses dine behov, enten du planlegger et stort arrangement eller et mindre møte. Thon Hotel Lofoten har totalt syv møterom, hvor det største rommet har kapasitet til opptil 800 personer. 

Thon Hotel Svolvær har en storsal som kan romme opptil 800 deltakere, perfekt for større konferanser og arrangementer. Salen er en stor og luftig sal som kan tilpasses ulike arrangementer, og kan også deles opp i to deler.  

Teknisk utstyr

Begge hotellene er utstyrt med topp moderne teknologi innen lyd, lys, AV- og sceneinstallasjon for å sikre en smidig gjennomføring av ditt arrangement. Dette inkluderer blant annet projektorer, lerret, videokamera, mikrofon og lysbord.  

Konferansevert

Hos oss får du alltid en dedikert konferansevert som hjelper deg med planleggingen og gjennomføringen av ditt arrangement. Konferanseverten er tilgjengelig for å bistå med alt fra planlegging og teknisk støtte, til tilpasninger og matservering i løpet av dagen. 

Mat

Vi vet at mat er en viktig del av konferansen – enten du arrangerer et lite frokostmøte eller en større konferanse med overnatting og middag. Begge våre hoteller tilbyr førsteklasses matopplevelser med et fokus på lokale råvarer og smaker fra Lofoten. Hotellets kokker kan også skreddersy menyer etter dine preferanser. 

Teambuilding og aktiviteter

Lofoten byr på et hav av morsomme aktiviteter som kan kombineres med ditt neste arrangement. Ta med deg kollegaene dine på havfiske, fjelltur eller kajakkpadling i midnattssolen. For de som ønsker en kulturell opplevelse, kan besøk til lokale gallerier og museer eller en guidet tur gjennom historiske fiskevær være en fantastisk avslutning på konferansen. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.