Konferansehotell i Asker

Langs idylliske Oslofjorden, midt mellom Oslo og Drammen, ligger Asker. Her finner du alt fra nisjebutikker og restauranter i sentrum, til natur, strandliv og skjulte kystperler. Fra Asker er det kort vei til Oslo, og det går tog til både Oslo Lufthavn og Torp Lufthavn.

Sal 1 med klasseromsoppsett med prosjektor og lerrett på Thon Hotel Vettre i Asker
Flybilde av Thon Partner Hotel Vettre

Vis hoteller i liste

Thon Hotel Vettre

Thon Hotel Vettre er et konferansehotell med 21 ulike lokaler, med kapasitet på opptil 138 personer.

Største møterom: 300 pers Møterom: 21 Hotellrom: 155
Konferansesal med plass til 110 personer i klasseromsoppsett

Vis hoteller i kart

Konferanse i Asker

Thon Hotel Vettre ligger i landlige omgivelser og med nærhet til sjøen - kun ti minutter unna Asker sentrum. Hotellet har 155 rom for overnatting, og kapasitet til totalt 600 konferansedeltakere.

Møterom i Asker

Vi har syv kurs- og konferanserom – alt fra små møterom med plass til 17 personer til store konferansesaler med plass til opptil 300 personer. Alle rommene har rikelig med dagslys og balansert ventilasjon, og er i tillegg universelt utformet.

Teknisk utstyr

Vi setter teknisk utstyr høyt, og har derfor utstyrt alle våre møterom og konferansesaler med det siste innen teknisk utstyr. Dette inkluderer blant annet lydanlegg av høy kvalitet, prosjektor i alle rom, og trådløs mikrofon.

Konferansevert

Skal du arrangere et møte eller en konferanse hos oss, får du tildelt en erfaren konferansevert som bistår deg med planlegging og gjennomføring av arrangementet. Konferanseverten vil sørge for at alle dine behov blir ivaretatt - fra oppsett av møterom og logistikk til teknisk støtte og matservering.

Mat

Ingen konferanse er komplett uten mat. Restaurant Ask, som er hotellets restaurant, tilbyr forfriskende og variert mat – enten det er pausemat, lunsj og middag. Menyen er basert på sesongens råvarer, og kan tilpasses hvert enkelt behov. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av kaffe, te og snacks for å holde energinivået oppe gjennom dagen.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.