Konferansehotell i Måløy

Måløy er en sjarmerende kystby som byr på fantastiske naturopplevelser, spennende aktiviteter og en rik kulturhistorie. Den unike beliggenheten gir en avslappende atmosfære som gir rom for både arbeid og rekreasjon.

Bukt med hvit sandstrand og krystallblått hav, omkranset av grønt terreng, sett ovenfra.

Vis hoteller i liste

Thon Partner Hotel Måløy

Hotel Måløy er et perfekt sted for å arrangere konferanser, møter og kurs. Hotellet har konferansekapasitet for opptil 80 personer.

Største møterom: 75 pers Møterom: 1 Hotellrom: 54
Møterom med langbord og veggfestet TV

Vis hoteller i kart

Konferanse på Måløy

Måløy ligger vakkert til ved kysten i Vestland, omgitt av majestetiske fjell og åpent hav. Byen er kjent for sin rike sjøfartshistorie og pittoreske landskap, og er lett tilgjengelig både med bil, båt og fly. Thon Partner Hotel Måløy ligger i byens hovedgate, og har gangavstand til både butikker, kjøpesenter, båt og bussterminal.

Møterom i Måløy

Hotellet har to møterom som kan tilpasses dine behov, enten du planlegger et lite møte eller en større konferanse. Det største møterommet har plass til opptil 80 personer, og har rikelig med dagslys. Det minste møterommet har plass til 14 personer, og er perfekt for mindre møter. 

Teknisk utstyr

Hotellet er utstyrt med moderne teknisk utstyr som sikrer at ditt arrangement går knirkefritt. Vi hjelper deg selvfølgelig med oppsett og eventuelle tekniske utfordringer som måtte oppstå underveis i arrangementet.

Konferansevert

Hos Thon Partner Hotel Måløy vil en dedikert konferansevert være tilgjengelig for å sørge for at ditt arrangement går som planlagt. Konferanseverten vil være din kontaktperson gjennom hele arrangementet og sørge for at alle dine behov blir ivaretatt. 

Mat

Mat er en viktig del av enhver konferanse, og hos oss kan du forvente førsteklasses servering. Hotellets kjøkken tilbyr alt fra lette lunsjer til utsøkte middager, tilberedt med lokale råvarer. 

Teambuilding og aktiviteter

Måløy byr på et rikt utvalg av aktiviteter som kan kombineres med ditt konferanseopphold. Utforsk naturen med fotturer i fjellene, båtturer på fjorden eller fisketurer. For de som ønsker en kulturell opplevelse, finnes det museer og historiske steder å besøke. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.