Konferansehotell i Andenes

Helt på nordspissen av Andøya i Vesterålen ligger Andenes. Stedet kryr av vakre naturopplevelser, og passer perfekt for deg som ønsker å arrangere konferanse i unike omgivelser. Du kan fly til Andenes fra Tromsø og Bodø, og direkte fra Oslo i sommerhalvåret.

Møterom med klasseromsoppsett hos Thon Hotel Andrikken.
Hav med en hvalfinne i forgrunnen. I bakgrunnes ses fjell.

Vis hoteller i liste

Thon Partner Hotel Andrikken

Hotel Andrikken er et nylig renovert hotell sentralt i Andenes på Andøya. Hotellet tilbyr 44 rom for overnatting, men også møterom for små konferanser.

Største møterom: 100 pers Møterom: 1 Hotellrom: 44
Konferansesal på Hotel Andrikken

Vis hoteller i kart

Konferanse i Andenes

Thon Hotel Andrikken ligger midt i Storgata i Andenes. Hotellet ligger bare én kilometer fra Andøya lufthavn.

Møterom i Andenes

Vi har ett møterom på vårt konferansehotell i Andenes. Møterommet har plass til opptil 100 personer, og passer for både små og store arrangementer. Vi kan tilby flere ulike oppsett – alt fra kino og klasserom, til styrebord og u-bord. Møterommet har i tillegg store vindusflater som gir gode lysforhold under hele arrangementet.

Teknisk utstyr

For å sikre en sømløs gjennomføring av dine møter og arrangementer, er vårt konferanserom utstyrt med toppmoderne teknisk utstyr. Vi tilbyr blant annet prosjektorer, lydanlegg og rask, trådløs internett.

Konferansevert

Når du velger vårt konferansehotell i Andenes, får du tilgang til en dedikert konferansevert som sørger for at arrangementet går etter planen. Vår konferansevert er din personlige kontaktperson som bistår med planlegging, gjennomføring og eventuelle justeringer underveis. Konferanseverten er alltid tilgjengelig for å sikre at dine forventninger og behov blir oppfylt til enhver tid.

Mat

God mat er en essensiell del av et vellykket arrangement, og vi legger stor vekt på kulinariske opplevelser. Vår dyktige kjøkkenstab tilbyr et variert utvalg av menyer som kan tilpasses alle typer arrangementer, gjerne med lokale smaker. Fra smakfulle frokostbufféer og lunsjer til festmiddager og snacks i pausene, sørger vi for at deltakerne dine holder energien oppe hele dagen. Vi tilbyr alternativer for alle kostholdsbehov, inkludert vegetariske, veganske og allergivennlige retter.

Teambuilding og aktiviteter

Bli med på hvalsafari i vakre omgivelser eller la gruppa bryne seg på vanskelige oppgaver i «escape room» som ligger på romsenteret Andøya Space. Vi kan hjelpe deg med å planlegge og tilrettelegge aktiviteter som styrker samholdet og motivasjonen i ditt team.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.