Konferansehotell i Sandnes

Sandnes er en sjarmerende by på Vestlandet, kjent for sin nærhet til natur og spennende aktiviteter. Med flotte turmuligheter, naturskjønne omgivelser og et levende bymiljø, er Sandnes en ideell destinasjon for konferansegjester som ønsker å kombinere jobb og fritid.

Vis hoteller i liste

Thon Partner Hotel Sandnes

Vi har 4 møtelokaler med kapasitet på opptil 100 personer. Alle lokalene har tilgang til trådløst internett, videoprosjektor med lyd, samt blendingslameller.

Største møterom: 100 pers Hotellrom: 92
Konferanselokale med langbord og projektor på Hotel Sandnes

Vis hoteller i kart

Konferanse i Sandnes

Vårt konferansehotell i Sandnes, Thon Partner Hotel Sandnes, har en praktisk beliggenhet langs E39, noe som gjør det enkelt å komme seg til både Stavanger og flyplassen på Sola. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ved Gandsfjorden, og tilbyr flotte turmuligheter rett utenfor døren. Byens sentrum ligger bare en kort kjøretur unna, og byr på shopping, restauranter og kulturtilbud.

Møterom i Sandnes

Hos oss finner du fire møterom som passer alle typer arrangementer, fra små møter til større konferanser. Møterommene er moderne utstyrt og kan tilpasses dine behov, enten du trenger et styremøte, seminar eller en større konferanse. 

Teknisk utstyr

Våre møterom er utstyrt med alt du trenger for en vellykket konferanse. Dette inkluderer blant annet moderne AV-utstyr, projektorer, lydsystemer og trådløst internett. 
Konferansevert
Når du arrangerer et møte eller en konferanse hos oss, vil du bli tatt godt vare på av vår dedikerte konferansevert. Verten sørger for at alt går som planlagt, fra start til slutt. Dette inkluderer hjelp med teknisk utstyr, servering av mat og drikke, samt eventuelle behov som måtte oppstå underveis i arrangementet.

Mat

Mat og drikke er en viktig del av en vellykket konferanse. Vi tilbyr en variert meny som kan tilpasses dine behov. Fra frokostbuffé og lunsj til middag og snacks i pauser, tilbereder vårt kjøkken smakfulle retter med ferske og lokale råvarer. 

Teambuilding og aktiviteter

Utforsk nærområdet med fjellturer, sykkelturer eller båtturer på fjorden. For en mer adrenalinfylt opplevelse kan du bli med på klatrekurs eller rafting i nærliggende elver. Ønsker dere en roligere aktivitet, kan vi anbefale golf, museumsbesøk eller en tur til Sandnes sentrum for shopping og kultur.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.