Konferansehotell i Arendal

Arendal er kjent for sin sjarmerende kystlinje og historiske bygninger. Med enkel tilgang til kollektivtransport, kulturelle opplevelser og et bredt utvalg av aktiviteter, er Arendal stedet for kurs og konferanser.

Bildekarusell
Møterom med u-bordoppsett.
Pauseområde med kaffemasking
Arendal kirke i bakgrunnen, med bygninger, hager og siter i forgrunnen.

Vis hoteller i liste

Thon Hotel Arendal

Thon Hotel Arendal har kurs- og konferanselokaler for opp til 90 deltakere. Hos oss får du personlig oppfølging og profesjonell assistanse under hele oppholdet.

Største møterom: 264 pers Hotellrom: 113
Konferanserom Smalsund med klasseromoppsett

Vis hoteller i kart

Konferanse i Arendal

Thon Hotels’ konferansehotell i Arendal ligger ved bryggekanten, i sentrum, med kort avstand til kollektivtransport, opplevelser og attraksjoner.

Møterom i Arendal

Hotellet tilbyr åtte møterom som kan tilpasses dine behov – enten du skal arrangere et mindre møte med styrebordoppsett eller et større arrangement med kinooppsett. Alle møterommene har gode lysforhold, balansert ventilasjon og er universelt utformet. I samarbeid med Arendal Kino, kan vi i tillegg tilby 4 auditorier, hvorav det største har kapasitet for opptil 264 personer.

Teknisk utstyr

Hos Thon Hotel Arendal, kan du være trygg på at det tekniske utstyret holder topp kvalitet. Hotellet tilbyr blant annet prosjektor, lydanlegg og trådløs mikrofon.

Konferansevert

Hos oss får du tildelt en konferansevert som bistår deg med planlegging og gjennomføring av konferansen. Konferanseverten vil sørge for at dine behov blir ivaretatt, fra oppsett av møterom til logistikk og teknisk støtte. På den måten kan du konsentrere deg om deltakerne og innholdet i  arrangementet.

Mat

Vi vet at mat en viktig del av konferansen, og vi strekker oss langt for å gi en god matopplevelse. Enten dere vil samles til et frokostseminar, et heldagsmøte med lunsj eller til en konferanse med overnatting og middag, får dere servert velsmakende og næringsrike mat.

Teambuilding og aktiviteter

Arendal tilbyr en rekke opplevelser og aktiviteter som passer perfekt for grupper. Opplev den vakre skjærgården fra vannet eller bli med på en guidet tur gjennom Arendals historiske bebyggelse.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.