Ta med barna på norgesferie

Senk skuldrene og legg hverdagsstresset igjen hjemme. På våre hoteller kan dere nyte god frokost hver dag. Dere har også gangavstand til barnevennlige opplevelser i nærområdet.

To gutter som svømmer under vann med dykkebriller

Enten dere vil ha en familieferie spekket med spennende opplevelser eller nyte late dager i en av våre flotte storbyer har vi et hotell som passer for hele familien.

Visste du at…

Thon Hotels har gratis WIFI og Chromecast på alle rom, med spill, Netflix og alle sportskanalene tilgjengelig. På regnværsdager kan det være fint å vite at alle blir underholdt også innendørs.

Gjør oppholdet så komfortabelt som mulig

Ekstra seng på rommet

Er dere en familie som reiser og ønsker å bo på samme rom? Sett inn en ekstra seng for kun 100 kr for barn opp til 12 år.

Få større plass med leilighetshotell

For lengre opphold er våre apartments og leilighetshotell en ypperlig løsning, og som skapt for å få mest mulig ut av oppholdet. Nyt den ekstra komforten, og føl deg som hjemme i våre fullt møblerte leiligheter.

VÅRE MEST familievennlige hoteller

Dersom dere ønsker en aktiv ferie for hele familien er hotellene under gode utgangspunkt for alt fra gode turopplevelser til morsomme aktiviteter for både foreldre og barn. Noen av hotellene har også større rom tilpasset dere som reiser med familien og andre barnevennlige fasiliteter.

Thon Hotel Bjørneparken, Flå

Hotellet har mange familierom, og kort vei til både Bjørneparken og Langedrag.

Se også: Magiske møter i Bjørneparken.

Thon Hotel Hallingdal, Ål

Hotellet har mange familierom, og kort vei til Klatreparken Høyt og Lavt, Hallingdal Sykkelpark, Langedrag, Bjørneparken og familieforestillingene på utescenen i Hallingdal Feriepark.

Se også: Besøk Østlandets grønne skoger og høye fjell.

Thon Hotel Høyers, Skien

Hotellet har kort vei til attraksjoner som Bø Sommarland, Eventyrfabrikken og Skien Fritidspark og badeland.

Se også: Bilferie på det glade Sørlandet.

Thon Hotel Linne, Oslo

Hotellet har generelt god størrelse på rommene, gode parkeringsmuligheter og tillater kjæledyr. Beliggenheten er perfekt for aktive familier med nærhet til både Tusenfryd, SNØ og golfbane. 1,7 km unna ligger Museene i Akershus med flotte anlegg for å aktivisere barna med bl.a. klatring eller zip-line, og det er fine turområder opp til Glassberget og et nedlagt steinbrudd med start fra hotellet.

På ferie i Oslo med barn? Her får du våre beste aktivitetstips.

Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen

Hotellet har gode, nyrenoverte familierom med plass til alle, og en flott restaurant. Det ligger tett på både Oslo og Gardermoen - noe som åpner for reiser til hele landet, og gjør det til et supert utgangspunkt for både storby- og naturopplevelser.

Parkerer du bilen på hotellet, kommer du deg enkelt til både Modern Activity Centre, fjelltopper i området og Oslo sentrum med buss eller tog. Ikke stress med dyr parkering i trange parkeringshus – vi passer bilen mens dere utvider minneboken.

Tilbud: Få parkering og pizza inkludert i prisen

Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Hotellet har generelt god størrelse på rommene, og kort vei til Kadettangen med både badestrand, park og aktivitetsanlegg. Rett i nærheten ligger også Kalvøya – med flotte bademuligheter og andre vannaktiviteter.

Tilbud: Se våre beste tilbud på Thon Hotel Oslofjord

Thon Hotel Skeikampen

Hotellet har et stort lekerom, flere familierom og store leiligheter, samt en barnevennlig frokost og middag. I nærheten ligger bl.a. Hunderfossen familiepark, terrengsyklingsløyper, flere fine toppturer, gode padle- og fiskevann, Lilleputthammer Familiepark. Maihaugen, Norsk Olympisk museum, en stor golfbane,  Aulestad; Bjørnstjerne Bjørnsons fødested samt Jettegrytene i Helvete (Espedalen).

Se også: Opplevelser på Skeikampen

Thon Hotel Ski

Hotellet har lekerom om sommeren, og er kjent for å være et "TusenFryd-hotell" i en årrekke. Det er også nærhet til kino og ny eventyrfabrikk.

Se også: Våre beste tilbud på Thon Hotel Ski.

Thon Hotel Slottsparken, Oslo

Hotellet har store rom, mulighet for separat soverom samt kjæledyrvennlige rom. Det er kort til Tusenfryd, SNØ, Prinsesse Ingrid Aleksandras skulpturpark, Oslo Reptilpark, Frognerparken og utallige museer fra hotellet.

Se også: Oslo på budsjett.

Thon Hotel Vettre, Asker

Hotellet har rimelig parkering, svømmebasseng, et bredt utvalg i restauranten, 7 familierom og tillater kjæledyr ved forespørsel i forkant. Hotellet har nærhet til sjøen og mange flotte badestrender, og det finnes ofte turbåter man kan hoppe på ut til øyene. Ta en oppdagelsesferd langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen med sykkel eller til fots, eller gå kun 5 km til en stor golfbane.

Les også: Idyllisk motorsykkelrute fra Halden til Skeikampen

Thon Hotel Bergen Airport

Hotellet har "connecting rooms" dersom man er minst 4 stk. og en kombinasjon av voksne og barn, i tillegg til lekerom på hotellet i skoleferien samt stor, gratis parkeringsplass. Det er fine turmuligheter og offentlige badeplasser i nærområdet, og under 1 km til Rush Trampolinepark, Leos Lekeland og Lucky Bowl – en moderne bowlinghall.

Ca. 5 km unna ligger Høyt og Lavt (utendørs klatrepark), Vannkanten badeland og Vestkanten Minigolf, samt Arboretet på Milde – Universitetets egne, utendørs samling av blomster, busker og trær. Et flott område å gå tur i for å oppleve og lære mer om eksotiske planter. Det er lett å komme seg inn til Bergen Sentrum med Bybanen.

Thon Hotel Fosnavåg

Hotellet har store, fine familierom, samt lekefasiliteter både på og utenfor hotellet. Det er gangavstand til parkanlegg med klatrefasiliteter, flotte turstier og Sunnmørsbadet som åpnet i 2015. 1,5 timer unna Fosnavåg finner du Hakallegarden – en flott besøksgård kjent fra Barne-TV-serien "Marit og dyra" på NRK Super.

Se også: Derfor bør du oppleve Fosnavåg.

Thon Hotel Maritim, Stavanger

Hotellet har flere familierom med sovesofa, samt 3 juniorsuiter med separate soverom og to TV-er. Hoteller ligger midt i sentrum – en kort spasertur til lekeplasser, parker og barnevennlige museum. Hotellet ligger 15 minutter med bil fra Sola-stranden og 20 minutter fra Kongeparken, og de ansatte anbefaler også å ta med grillmat og besøke Soma Gård, eller teste fjellturene til Dalsnuten og Monafossen.

Thon Hotel Orion, Bergen

Hotellet har store familierom, samt nærhet til både Akvariet i Bergen, Fløyen, VilVite-Senteret og Norsk Fiskerimuseum.

Thon Hotel Arendal

Hotellet har familierom, lekerom og egen skattejakt for barna på hotellet. Det ligger kun 30 min. unna Dyreparken, og Bybassenget i Arendal Gjestehavn ligger kun 2 min unna hotellet. Her er det mulighet for SUP, båtturer og padling. Flere attraksjoner i umiddelbar nærhet er Vitensenteret, Kuben, Båttur til Merdø, Bulder lekeland og Heimdal Chokoladefabrikk.

Se også: Bilferie på det glade Sørlandet

Thon Hotel Alta

Hotellet har nyoppussede familierom, og kjøpesenter og Peppes Pizza vegg-i-vegg, med inngang fra hotellet. Nordlysbadet og bowlinghall ligger i umiddelbar nærhet til hotellet.

Utallige fotturer og rimelig sykkelutleie gjør det lett å utforske naturen mellom fjord og vidde. Den legendariske lakseelva Altaelva innbyr til kanotur, eller å reise med tradisjonell elvebåt til det storslagne juvet i Sautso. Idylliske sykkelstier som går både i de dype furuskogene og oppe på den åpne Finnmarksvidda er i umiddelbar nærhet.

Les også: Våre beste destinasjoner for å oppleve nordlyset i Norge

Thon Hotel Hammerfest

Hotellet har store rom med egen sittegruppe, en fantastisk utsikt til havna samt fine turområder og lekeplass rett utenfor hotellet. Hotellet ligger i nærheten av familieattraksjoner som Isbjørnmuseet, Gjenreisingsmuseet og kamelene i Akkarfjord.

Les også: Våre beste destinasjoner for å oppleve nordlyset i Norge

Thon Hotel Harstad

Hotellet har nyoppussede familie- og businessrom, samt suiter med plass til inntil fire personer med sovesofa. Egon ligger vegg-i-vegg, med inngang fra hotellet, og det finnes gode båt- og fiskemuligheter i byen. Trondenes Historiske Senter med Middelaldergård og utstillinger med hovedvekt på vikingtid og middelalder ligger like ved, og det samme gjør familieattraksjonene Grottebadet og Sam Lekeland.

Se også: Opplevelser i Harstad.

Thon Hotel Kirkenes

Hotellet har store loungeområder med god plass, og ligger rett ved vannkanten og fjæra. Det serveres kongekrabbe på hotellet, og fisketurer og skogsturer er mulig rett ved. Besøk Barskogbeltet og taigaen, og i furuskogene kan du kjøre på snøskuter eller bli med hundespann – eller du kan vandre og se etter bjørn, eller dra på elvebåttur.

Se også: Opplevelser i Kirkenes.

Inspirasjon

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.