Treningshelg på Skeikampen

I samarbeid med Merkes og deres erfarne trenere, inviterer vi til treningshelg på Skeikampen 30. august - 1. september. I år er Jørgine Vasstrand, kjent som Funkygine, med som en av instruktørene. Denne helgen passer for alle - uansett erfaring eller utgangspunkt.

Fra 4 150 kr per person, to netter.

En gjeng løper med høye kneløft

Velg mellom vanlig hotellbestilling, bestilling med bonuspoeng eller lavpriskalender.

Få alle fordelene som medlem av THON+

Å være medlem i THON+ handler om å få den ekstra gode følelsen når du bor hos oss!

  • Opptil 12% på overnattinger
  • Oppgradering av rom
  • Gavekort ved opptjente bonuspoeng
  • + mye mer!

Bli medlem i dag

Allerede medlem? Logg inn her

I fantastiske omgivelser ligger alt til rette for noen aktive dager i godt selskap. For å gi deg mest mulig utbytte, har vi satt sammen et team med erfarne trenere som vil veilede deg gjennom helgen. 

I år er Funkygine med som en av instruktørene. Jørgine er personlig trener, influenser og forfatter av flere treningsbøker. Hun har en forkjærlighet for enkel og effektiv trening som kan gjennomføres hvor som helst, og uten tilgang på utstyr. Hun elsker å pushe grenser, å få folk til å yte det lille ekstra. 

Bo godt på Thon Hotel Skeikampen

Overnatting og måltider er inkludert i helgepakken. Thon Hotel Skeikampen ligger på høyfjellet, ca. 800 meter over havet, og kun 40 minutters kjøring fra Lillehammer. Området byr på vakker natur og aktiviteter som stisykling, fjellturer, bading og padleturer. 

Kom og bli med på en spennende og utfordrende opplevelse, full av mestring og glede.

Et lite øyeblikk... Vi henter priser

Program

Vi har satt sammen et variert og morsomt treningsprogram med løp, styrke, bevegelighet og yoga, og det er ingen krav til mye forkunnskap eller erfaring. Programmet er tilpasset de som vil være aktive og som ønsker å komme i bedre form. Selv om programmet er omfattende, har vi også funnet plass til sosiale aktiviteter, samt gode og sunne måltider. Hvis du har lyst på en fottur i fantastiske omgivelser, er det også mulighet for det.

Se fullt program.

Fredag

Vi gjør unna innsjekk før vi tar fatt på helgens første økt kl. 18:00. Her vil det være mulig å velge mellom yoga eller sirkeltrening. Etterpå spiser vi felles middag og hører på foredrag om hvordan du gjøre kondisjonstreningen mest mulig effektivt.

Lørdag

Lørdagen blir full av aktiviteter. Det blir en rikholdig meny hvor du kan velge mellom blant annet løpsteknikk, yoga, styrketrening, boksing eller løpetur/gåtur i fjellet for å nevne noe. Dagen avsluttes med felles middag og foredrag med Jørgine Vasstrand og Gry Hauge Merkesdal. 

Søndag

Søndag starter vi dagen med en rolig yogaøkt, før vi spiser frokost. Deretter er det lagt opp til både løpetime, styrketrening og bevegelighetstrening frem til lunsj.

Betingelser

  • Oppholdet må betales ved bestilling
  • Fri kansellering frem til 14 dager før ankomst
  • Oppholdet må bestilles på vår nettside thonhotels.no eller i vår app
  • Tilbudet gjelder et begrenset antall rom/kursplasser

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.