Gå direkte til innhold
Bjørn slapper av med sine barn i Bjørneparken i Flå
Bjørnepakke

Magiske møter i Bjørneparken

Besøk Bjørneparken og bo komfortabelt på Thon Hotel Bjørneparken. Etter frokost kan du få et magisk møte med store og små dyr; fra mektige rovdyr til søte reptiler. Bli med og se dyrene når de blir fôret.

Priseksempel fra kr 2 328 for 2 voksne og 2 barn.

Åpningstider: 

  • Fra 20. juni til og med 16. august holder vi åpent kl. 10:00 - 18:00 alle dager.

For å tilpasse oss coronasituasjonen, har vi noe nye regler i parken.

Pakken inkluderer

  • Inngang til Bjørneparken 1 dag. Hotellgjester er garantert inngang ved eventuelle restriksjoner på antall gjester. Det er valgfritt hvilken dag i løpet av oppholdet billettene brukes.
  • Overnatting 1 natt på Thon Hotel Bjørneparken
  • En velsmakende frokostbuffet*
  • 10% rabatt på alle serveringssteder i Bjørneparken
  • Gratis kaffe og te på hotellet
  • Gratis WiFi

* Med forbehold om minimum 20 boende gjester på hotellet for at vi kan dekke opp til buffet. 

Opplevelser Bjørneparken

I Bjørneparken kommer du svært tett på dyrene, og hver time er det foring og aktiviteter som hele familien kan være med på. På setra kan du lære mer om dyrestell og bli kjent med husdyra våre. I reveskogen kan du møte revene våre og gi de godbiter – rett fra hånda di! Eller se den spretne gaupa vår, Blixten, jakte på maten. Opplev også årets store nyhet – våre to nye og grasiøse amurleoparder!

Bjørneparken har flere serveringssteder, som Bamsebua der du kan få deg en skikkelig burger eller all slags is i Is-bua. Vi har også flere aktiviteter for store og små; som teater, plaskeland og karuseller for de minste.

Sikkerheten for både besøkende og ansatte er viktig for Bjørneparken, og vi oppfordrer alle til å bli kjent med parkens nye regler ved å trykke her.

 
 
 
 

Åpent hver dag

20. juni – 16. august
10:00 - 18:00