Gå direkte til innhold
Eksamenstilbud

Hjemmeeksamen hos Thon Hotels

Nærmer hjemmeeksamen seg med stormskritt, sammen med bekymringen om arbeidsro i kollektivet? Med et rom hos oss får du et stabilt WIFI, en egen arbeidsplass, prisvinnende frokost, casting til storskjerm, god luftkvalitet og sen utsjekk.

 395 kr for dagrom med frokost / 595 kr for overnatting med frokost

Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Opera, Thon Hotel Bristol Bergen, Thon Hotel Maritim, Thon Hotel Parken, Thon Hotel Nidaros, Thon Hotel Tromsø, Thon Hotel Nordlys

Tilbudsbyer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Noe av det beste med et hotellbesøk er å kjenne på luksusen av at alle pliktene hjemme er ut av syne – og nyte en oppredd seng og et skinnende rent bad til fri disposisjon.

Vi tror behovet for dette er ekstra stort i en eksamensperiode. Enten du har en-, to- eller tredagers hjemmeeksamen får du nå et godt tilbud hos oss.  Tilbudet inkluderer vår prisvinnende frokostbuffet i frokostsalens åpningstider.

Kjøp inn favorittsnacksen din, sjekk inn, lukk døra og sitt uforstyrret i så mange timer du måtte ønske. Røm fra det trange og bråkete kollektivet til ditt eget, lyse hotellrom med komplett ro. 

Bestill dagrom med frokostbuffet, eller aktiver promokode for overnattingstilbudet her.

 
 

Topp teknologisk standard 

På alle våre hoteller benytter vi Thon WIFI – et stabilt og raskt nett som sørger for at frustrasjonsnivået holdes på et minimum. Alle rom på våre hoteller er utstyrt med Smart TV med Chromecast, slik at du kan caste eksamensoppgaven til storskjermen rett fra hotellsenga.  

Chromecast fungerer med enheter som smarttelefon, nettbrett eller datamaskin - der enheten også brukes som fjernkontroll. På enkelte hoteller kan du kombinere opplevelsen med lyd fra Bose-høyttaleren, som du enkelt kan koble til telefonen din via Bluetooth. 

Se alle betingelsene for tilbudet her.

 

Et variert arbeidsmiljø 

Våre hoteller er stort sett plassert midt i hjertet av lokalsamfunnet, og det bør være både enkelt og rimelig å komme seg dit og hjem igjenAlle rommene på våre hoteller har både lenestol og en arbeidsstasjon med skrivebord, slik at du enkelt kan rigge deg til. Skulle du få lyst på enda et miljøskifte kan du selvfølgelig også ta turen bort til loungen på hotellet.  

Vi er kjent for vårt fargerike design, og det er ikke uten grunn at vi har valgt å gå den retningen. Fargerike omgivelser gjør noe med oss. Gult er for eksempel intellektets farge, og det sies at om man skal lære noe nytt kan gule omgivelser hjelpe deg. Kombinert med blåtoner, som trigger følelser som ro og harmoni, tror vi et opphold hos oss vil være perfekt i eksamensperioden. 

Her får du våre beste tips til hva du kan gjøre inne på hotellrommet i studiepausene. 

 
 

Unn deg energigivende mat og drikke 

Bor du på hotell er det på sin plass å unne seg noe ekstra, enten i form av snacks og drikke fra minibaren, eller via en bedre lunsj og middag fra en nærliggende butikk eller restaurant.

Du må jo tross alt nyte at du ikke trenger å stå over grytene hjemme! Vil du innta frokosten i ro og mak kan du ta en tur i frokostsalen, plukke med deg alt det ganen måtte begjære, for så å smette tilbake på rommet og innta frokosten der.  

Tid til velvære 

Sett mobilen på «ikke forstyrr», og unn deg selv litt egenpleie etter mange timer foran datamaskinen. Nyt et bad eller en lang dusj, skrubb huden og ta en hårkur, før du smører hele kroppen inn i en deilig bodylotion. Vel ute av badet kan du slenge deg ned på hotellets fantastiske Jensen-seng, legge en fuktgivende ansiktsmaske og lade opp til neste skriveøkt. 

Endorfiner er kroppens egen lykkepille, og de kommer raskt om du tar deg en liten treningsøkt. Enten du har med deg treningsmatte og litt utstyr, eller bare bruker et håndkle og din egen kroppsvekt, finnes det massevis av øvelser du kan gjøre på hotellrommet. Du finner en rekke hotellrom-tilpassede treningsvideoer på nett som du kan koble opp på TV-en på rommet.  

 

Tilbudet for èn person inkluderer:

 • Sen utsjekk til kl. 18:00 (bestilles ved innsjekk).
 • Fri kansellering fram til kl. 16 på ankomstdagen (ved overnatting)
 • Gratis og stabilt WIFI
 • En egen arbeidsplass ved pult, samt lenestol for variasjon
 • Vår prisvinnende frokostbuffet innenfor frokostsalens åpningstider
 • Tilgang til Chromecast

Betingelser:

 • Gjelder for èn person 
 • Studentbevis med gyldig oblat må fremvises ved innsjekk
 • Ingen romvask i boperioder på kortere enn 7 dager
 • Det gis ikke Thon DISCOVERY-bonuspoeng på tilbudet
 • Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, ved ledig kapasitet
 • Tilbudet gjelder bo- og bestillingsperioden 1. desember 2020 til 1. juli 2021
 • Tilbudet er ikke forhåndsbetalt, og kan kanselleres innen kl. 16 på ankomstdagen
 • Oppholdet må bookes på vår nettside eller i vår app

Hjemmeeksamen hos Thon Hotels