Gå direkte til innhold
Håndklær brettet som svaner på sengen i suiten på Thon Hotel Storo i Oslo
48-timers tilbud

Salget er avsluttet

Vårt 48 timers tilbud for Thon Discovery medlemmer er nå avsluttet, men det er fortsatt gode tilbud på opphold i sommer med 25% .

I Oslo tar de varme sommerkveldene aldri slutt. Gjør deg klar for noen uforglemmelige sommerminner i verdens fineste hovedstad – nå til 40 % rabatt!

Idyllisk fjordliv

Smak på sjøluften og få følelsen av å være i et kortreist sydeneventyr. Bad og sol fra de varme stenene på de idylliske øyene og holmene i Oslofjorden.

Ekte bysommer

Ta en grønn piknik i en av byens mange park-perler, dans til gatemusikantene i Karl Johan på brosteinene ved Kirkeristen eller fryd deg på skattejakt i vintagebutikkene.

Skjulte perler

Finn de beste, eventuelt best gjemte, is- og badestedene i byen, og avslutt ettermiddagen i en av de sjarmerende ute- eller bakgårdsserveringene Oslo har å by på.

Kulturelt påfyll

Legg ut på bysykkelturer i unike nabolag proppet med sjel, eller dra inn lukten av mat fra alle verdenshjørner i en av byens mange mathaller.

Betingelser

  • 40 % rabatt på fleksibel pris på våre åpne hoteller i Oslo
  • Tilbudet gjelder i 48 timer fra kl. 09.00 mandag 29. juni 2020
  • Tilbudet gjelder kun for medlemmer
  • Tilbudet avhenger av tilgjengelighet og gjelder et begrenset antall rom
  • Tilbudet er kun tilgjengelig på standardrom
  • Boperiode for tilbudet er 29. juni - 31. august
  • Oppholdet må forhåndsbetales, og er ikke refunderbart
  • Oppholdet må bestilles på thonhotels.no eller i vår app

prisvinnende frokost

Vi ønsker at våre gjester skal glede seg til å stå opp til frokosten når de legger seg om kvelden.  Med kjærlighet for det vi gjør, satser vi på servering av økologisk og hjemmelaget mat. Start dagen med vår prisbelønte frokost i sommer, så er du klar for alle eventyrene dagen har å by på.

Tjen bonuspoeng mens du sover

Når du er medlem hos oss opptjener du poeng på dine overnattinger bestilt på thonhotels.no. 

Poengene kan senere tas ut i form av overnatting, gavekort på et av våre nærmere 100 kjøpesentre i Norge eller restaurantbesøk. Hvis du heller vil samle SAS-EuroBonus-poeng, får du 500 poeng per natt når du bor hos oss.

I tillegg til å samle bonuspoeng, får du som medlem i Thon DISCOVERY 10% rabatt av ordinære priser på både overnatting og utvalgte restauranter og barer i Oslo. Her kan du se hvilke restauranter det gjelder.

Merk at opptjening av poeng gjelder for opphold hvor du er gjest. Poeng opptjenes ikke ved bestilling av opphold for andre.

Inspirasjon