Gå direkte til innhold

Vi skaper trygge rammer for din konferanse

Med konferansehoteller over hele Norge, har vi møterom og konferanselokaler i ulike størrelser og som kan tilpasses behovet til arrangøren. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss. Derfor har vi nå innført nye rutiner ved konferanse og møtevirksomhet på alle våre hoteller.

Du som konferansegjest eller arrangør skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under oppholdet ditt hos Thon Hotels. Våre hoteller har store fellesarealer slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet.  

Smitteverntiltak ved konferanser

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngang til alle lokaler.
  • Møterommene vaskes godt, og alle bordflater, stoler og annet utstyr desinfiseres.
  • Vi benytter store lokaler med mulighet for minimum 1 meters avstand mellom hver møtedeltager.
  • Kontaktpunkter som dørhåndtak, kaffemaskin og heisknapper vaskes og desinfiseres flere ganger daglig.
  • Energigivende pausemat som frukt, nøtter og søtsaker vil serveres i porsjoner til hver møtedeltaker i selve møterommet eller konferansesalen. Kaffe, te og mineralvann vil naturligvis være tilgjengelig utover dette til enhver tid.
  • Våre konferanseverter står klare for å bistå gjennom hele arrangementet.
  • Hvert arrangement må ha en ansvarlig arrangør (bestillers ansvar) som har oversikt over hvem som er tilstede med navn og kontaktinfo på alle deltakerne.
 
 
 

Thon Hotels gir deg «smaken av Norge»

God mat er en stor del av oppskriften på en vellykket konferanse, og middagen er ofte et sosialt høydepunkt når du er på kurs, kick-off eller konferanse. Vi jobber derfor hardt for at maten vi serverer er av høyeste kvalitet, og våre dyktige kjøkkensjefer har utarbeidet menyer basert på lokale spesialiteter med gode norske råvarer.

Smitteverntiltak i serveringen

  • Det finnes stasjoner for hånddesinfeksjon ved inngangen til restauranten.
  • Bord vaskes og desinfiseres mellom hver gjestegruppe, og øvrige berøringsflater rengjøres hyppig.
  • Vi påser at det er minimum 1 meters avstand mellom hver gjest og bord.
  • Vi tilbyr lunsjservering ved bordet eller i møterommet, og det vil ikke være mulig med buffet.
  • Servering av middag skjer ved bordet. Alle retter serveres på tallerken, med alt tilbehør.
  • Vi følger strenge hygienetiltak og rutiner for våre ansatte, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.
 

En god start på dagen hos Thon Hotels

Vi i Thon Hotels vet at våre gjester er opptatt av å få en god frokost når de bor på hotell. I kombinasjon med sikkerhet for våre gjester og medarbeidere innfører vi derfor nye frokostrutiner – som tilrettelegger for både gode smitteverntiltak og et fortsatt godt frokostutvalg.

À la carte

Hotellene som tilbyr frokost fra meny kan friste med et bredt utvalg retter – og en servitør som tar bestillingen ved bordet.

Kontinental frokost

Det serveres bakevarer som ferskt brød og croissant, et utvalg pålegg og smør, samt friske grønnsaker.

Engelsk frokost

Det serveres stekte egg, bacon, tomatbønner, frokostpølse og bakt tomat – i tillegg til ferskt brød med smør.

Norsk frokost

Det serveres varm eggerøre, røkt laks, friske, oppkuttede grønnsaker og ferskt brød med smør.

Amerikansk frokost

Det serveres to amerikanske pannekaker med stekt egg, bacon og pølse – i tillegg til syltetøy og ferskt brød.

Omelett-frokost

Det serveres nystekt brød med omelett-kake, samt friske grønnsaker, stekte poteter, bacon og brie.

Det vil også settes frem porsjonsskåler med bl.a. yoghurt, oppskåret frukt, granola, smoothies og noe søtt – slik at du enkelt kan utvide frokosttallerkenen hvis ønskelig.

Bestilling hos kokken

På utvalgte hoteller vil vår frokostkokk ta din bestilling ved kjøkkenet. Si hva du ønsker på tallerkenen, så legger kokken opp maten for deg.

Her kan du velge dine favorittretter i vår frokostbuffet, med forskjellig pålegg, friske grønnsaker samt de klassiske varmrettene som eggerøre, frokostpølse, bacon og amerikanske pannekaker.

Det vil også settes frem porsjonsskåler med bl.a. yoghurt, oppskåret frukt, granola, smoothies og noe søtt – slik at du enkelt kan utvide frokosttallerkenen hvis ønskelig.

Allergitilpasset utvalg

Har du noen allergier bistår vi så godt vi kan med å finne gode alternativer som passer dine behov. Si ifra til en av våre ansatte i frokostsalen ved ankomst.

Les mer om våre oppdaterte frokostrutiner her. 

Konsepter for alle anledninger, størrelser og behov

Vi har tilpasset våre lokaler og midlertidig halvert kapasiteten for å følge retningslinjene om 1 meters avstand mellom hver deltaker. Se alle våre konferanselokaler her.