Gå direkte til innhold

Støtt norsk reiseliv – bestill direkte

Ved å bestille direkte på våre nettsider får du selv flest fordeler - samtidig som du støtter oss og resten av norsk reiseliv.

Vi i Thon Hotels ønsker å understreke at det viktigste man gjør i dag er å ta vare på helsa og følge helsemyndighetene sine råd og anbefalinger. Det er vanskelig å si hvor lenge rådene blir gjeldende, og vi forstår godt at våre gjester og kunder syns det er vanskelig å planlegge for fremtiden, enten det gjelder ferier, jobbreiser eller konferanser.

Vi ønsker derfor å minne om at vi har økt fleksibiliteten på en rekke av tilbudene våre, slik at du likevel kan bestille nå, og heller kansellere dersom det viser seg at oppholdet eller konferansen blir vanskelig å gjennomføre. Da hjelper du også norsk reiseliv som er inne i en tøff periode.

Bestiller du oppholdet ditt gjennom ett av de internasjonale bookingselskapene man finner på nett, forsvinner opptil 30 prosent av kjøpssummen til dem. Kommisjonen vi som aktør må ut med, havner dermed i utlandet. Ved å unngå internasjonale mellomledd, sikrer vi at pengene bidrar der de trengs.

Ønsket er med andre ord å oppfordre til og støtte oppunder norsk reiseliv allerede nå, og bidra i den norske dugnaden.

 
 

Hvilke fordeler får du ved å bestille direkte hos oss?

Det skal lønne seg å bestille hos oss. Derfor får du garantert best pris og flest fordeler når du bestiller direkte via våre digitale kanaler; thonhotels.no og Thon Hotels-appen.

Prisgaranti

Dersom du har bestilt hotell direkte via våre kanaler og finner en lavere pris med samme vilkår et annet sted, betaler vi differansen.

Medlemsfordeler

Som medlem av vårt lojalitetsprogram Thon DISCOVERY får du opptil 12% rabatt på våre ordinære priser samt bonuspoeng mens du sover. Overnatting bestilt via andre kanaler enn våre egne, kvalifiserer ikke for dette.

Kundeservice

Dersom du har bestilt direkte hos oss, bistår vårt servicesenter gjerne for å løse henvendelsen så raskt som mulig. Vi svarer deg både på telefon og e-post innenfor våre åpningstider.

Se flere fordeler og betingelser.

Så hva kan du gjøre?

Konferanser med trygge rammer

Hos oss kan du booke konferanser frem i tid og være sikker på at myndighetenes generelle smittevernstiltak blir ivaretatt. Vi ønsker å vise forståelse for situasjonen og legge til rette for fleksibilitet. Fokus på løsning vil være vårt hovedbudskap via tett dialog.

Alle bestillinger og reservasjoner gjøres i utgangspunkt med våre ordinære kanselleringsbetingelser.

Med begrunnelse i Covid-19 situasjonen, innførte vi fra 1. september 2020:

  • Kostnadsfri kansellering inntil 30 dager før arrangementets planlagte oppstart
  • Fri adgang til å flytte bestilte arrangementer frem i tid, og til eventuelt andre hoteller i kjeden
  • Andre begrunnelser for endring, flytting og avbestilling vil bli håndtert i forhold til Thon Hotels ordinære kanselleringsbetingelser. Disse er å finne i bekreftet arrangementskontrakt.

Les mer om konferansetilbudet og bestill her.