Gå direkte til innhold

Bryte-VM 2021

Thon Hotels er offisiell VM-partner for Norges Bryteforbund og VM i Oslo 2021. Mesterskapet blir ett av de største idrettsarrangementene på norsk jord noensinne.

Bestill overnatting og inngangsbillett

Under VM 2021 tilbyr vi pakkepriser inkludert billett til arrangementet og overnatting på et av våre hoteller i Oslo. Bestill ditt kommende opphold her.

Bryte-VM 2021

Samarbeidet innebærer at Thon Hotels blir offisiell leverandør av hotellovernatting og ansvarlig for måltider for VM i bryting. Mesterskapet arrangeres i Oslo 2. – 10. oktober 2021.

Rundt 1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner deltar i VM som blir ett av de største idrettsarrangementene på norsk jord noensinne. VM arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo.

Christoffer Omberg

 

"Dette samarbeidet er veldig positiv og viktig for oss. Ikke bare inn mot VM, men for utviklingen av hele brytesporten de neste årene. I en tøff tid for hele norsk idrett er det fantastisk å få på plass en avtale med Thon Hotels. Det vitner om ekte samfunnsengasjement"

Generalsekretær Morten Sandnæs i Norges Bryteforbund

Vi er stolte over samarbeidet med Norges Bryteforbund og å være en partner av et så stort arrangement som VM i bryting. I tillegg til å ha noen av verdens beste brytere er Norges Bryteforbund opptatt av samfunnsansvar, noe de blant annet viser gjennom sitt integreringsprosjekt, på samme måte som vi i Thon Hotels er opptatt av å være en inkluderende arbeidsplass, sier Stian Bergerud, produktansvarlig Sport & SMB i Thon Hotels.

Les også