Toppserien + Thon Hotels = sant

Thon Hotels er stolt samarbeidspartner av verdens største jente- og kvinneidrett.

Gressmatte med logoen til Toppserien

Thon Hotels er opptatt av mest og best mulig aktivitet i hele landet uansett kjønn, alder og sted.

Vi ønsker å være en stor bidragsyter til den totale fotballaktiviteten i Norge og vi har et sterkt engasjement for og tro på toppfotballproduktet på kvinnesiden.

I Thon Hotels har vi mange kvinnelige ledere og ansatte og det vi mener det er riktig for oss å bidra ekstra til at kvinneidrett får likere muligheter til å bedrive idretten sin som herreutøvere.
Thon Hotels mener at i 2022 burde dette være en selvfølge.

Derfor er vi samarbeidspartner med Toppfotball Kvinner hvor vi gir alle Toppserieklubbene overnatting til alle bortekampene årlig.

Denne betydelige kostnadsbesparelsen skal bidra til at klubbene kan øke investeringene i det sportslige og bidra til at jenter og kvinner i toppfotballen får likere muligheter som gutter og herrer til å bedrive idretten sin profesjonelt.

- Vi har valgt å ha et ekstra fokus på Toppserien for kvinner og jentefotballen generelt og har derfor også en avtale med Toppfotball Kvinner. Vi ønsker å være en sterk bidragsyter til den totale fotballaktiviteten i norsk fotball, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Samarbeidsavtalen med Toppfotball Kvinner gir Toppserieklubbene overnatting til alle bortekampene i Toppserien årlig. Thon Hotels var også en sentral del av jenteløftet for noen år tilbake.

- Samarbeidsavtalen med Thon Hotels gjør at spillerne får en bedre tilrettelagt og mer profesjonell inngang til bortekampene. Dette er helt i tråd med de strategiske grepene vi ønsker å gjøre, og derfor betyr dette mye for Toppserieklubbene. Samtidig føyer avtalen seg inn i rekken av flere gode samarbeidsavtaler som er signert de siste årene. Vi er glade for at mange ser potensialet i toppfotballen på kvinnesiden, sier daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.