Gå direkte til innhold

Vi serverer en prisvinnende frokost

I konkurranse mot over 400 hoteller, er det nå klart at Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo kom på 3. plass konkurransen om Norges beste frokost.

Konkurransen «Twinings Best Breakfast» har kåret Norges beste frokost for 15.ende år på rad. Her har kokker, sommelierer og en uavhengig jury vurdert frokosten på mer enn 400 hoteller i Norge. 

I år kom Thon Hotel Rosenkrantz på 3. plass, og serverer dermed en av landets aller beste frokoster. 

Stemningsfull frokost som skiller seg ut

På utsiden av restaurantens panoramavinduer våkner Oslo by til sitt raske storbytempo. På innsiden er stemningen en helt annen. Her trer gjester inn i en dempet belysning og skuldersenkende musikk. Foran dem venter en imponerende frokostbuffet, med råvarer plukket fra øverste hylle. Her står man fritt til å sette sammen sine frokostfavoritter bestående av lokale spesialiteter, hjemmelagde retter, kortreiste delikatesser og søte fristelser. Frokosten på Rosenkrantz må oppleves.

Les også: Slik får du mest ut av hotellfrokosten

Et dedikert frokostteam

– Vi er kjempeglad over å komme så høyt på pallen i konkurranse med så mange flotte hoteller. Først og fremst vil jeg takke hele vårt fantastiske frokostteam som tar imot våre gjester med stolthet og glede hver eneste morgen, sier hotelldirektør Christian Arnet.

– Frokosten vår er mer enn hjemmelaget mat og personlig service. Vi har designet en sjelden opplevelse som spiller på alle sansene. I år har vi jobbet mer med serviceopplevelsen og utvidet tilbudet av frukt, grønnsaker, veganske retter og allergitilpassede produkter. Vi ser også at bærekraft og miljø blir stadig viktigere for våre gjester. Kvalitet vil alltid kjennetegne frokostopplevelsen hos oss, avslutter Arnet.

"Frokosten vår er mer enn hjemmelaget mat og personlig service. Vi har designet en sjelden opplevelse som spiller på alle sansene "Christian Arnet, hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz

Bestill overnatting

Bestill på våre nettsider for garantert best pris. Frokost er selvfølgelig alltid inkludert i oppholdet.