Gå direkte til innhold
Oslos beste frokost finner du midt i Oslo sentrum på Thon Hotel Rosenkrantz

Oslos beste frokost

Thon Hotel Rosenkrantz er stedet for å sikre seg Oslos beste frokost! For å gi deg den beste starten på dagen, legges det ned både hardt arbeid og en stor dose kjærlighet.

Kåret til Oslos beste frokost for andre året på rad

I det man går inn i spisesalen på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, slår duften av nybakt surdeigsbrød og sprø bacon på kullgrillen mot deg. For frokostkokkene og servitørene har dagen startet lenge før morgengry, for å sikre deg den beste starten på dagen.

Det er snart fem år siden hotellet åpnet, og i løpet av denne tiden har ikke frokosten gått ubemerket hen. Det er nå andre året på rad at hotellets frokost kåres til Oslos beste frokost.

I den mørke, stemningsfulle restauranten samles både hotellgjester og hovedstadens innbyggere til en deilig frokost i sitt eget tempo. For man behøver nemlig ikke være hotellgjest for å nyte en god start på dagen, frokosten er åpen for alle.

Siden fjoråret har hotellet utvidet frokosten ytterligere. I 2019 skilter de med et enda større utvalg av frukt, grønnsaker, veganske og allergitilpassede produkter. Du kan også glede deg til et stort utvalg av hjemmelaget mat. Det fokuseres på sunn og næringsrik mat i tråd med Brasserie Paleo sitt konsept og matfilosofi.  

- På frokosten vår er ingenting overlatt til tilfeldighetene, sier hotelldirektør Christian Arnet.

Frokostopplevelsen skal skille seg ut, med fokus på norsk matkultur. Bearbeidede produkter unngås til fordel for økologiske råvarer. Velkomponerte oppskrifter danner grunnlaget for maten som serveres i fargerike skåler, panner og kjeler.

I timen før frokosten åpnes, stekes egg, bacon, lammepølser og kjøttboller, mens den hjemmelagde leverposteien varmes i ovnen. Fersk frukt og grønt kuttes, og danderes senere i skåler og etasjefat. Pålegg legges på skifterplater, og hjemmelaget syltetøy fylles på i egne krukker. Servitørene fyller energishots i små glassflasker, trakter kaffe og sørger for at serveringen er på topp før de hilser deg god morgen.

Les også: Prisdryss til Thon Hotels frokost i 2019

Hotelldirektøren trekker frem spisesalen som en viktig brikke for den gode frokostopplevelsen. I hotellets restaurant spilles det på alle sanser gjennom det fargerike designuttrykket, behagelig musikk, samt lyssettingen som tilpasses årstidene.

Sist, men ikke minst, handler en frokostopplevelse på Thon Hotel Rosenkrantz om å by på en service du som gjest sent vil glemme. Her er du ønsket velkommen fra første stund.

- Takket være hotellets åpne kjøkken, kommer også kokkene i personlig kontakt med gjestene, sier Arnet.

Omeletter tas på bestilling, og kokkene forklarer gjerne hva som serveres på buffeten. Blant annet kan du glede deg over spesialiteter som ovnsbakte rotgrønnsaker, reinskav, hjemmelaget leverpostei, selvgravet fisk, vitaminrike «energishots» og hjemmelaget sjokolade. 

Opplev Oslos beste frokost

Frokosten er åpen for alle - både hotellgjester og andre. Besøkende gjester må reservere bord på forhånd: .

Velkommen skal du være.