Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Oslos beste frokost finner du midt i Oslo sentrum på Thon Hotel Rosenkrantz

Oslos beste frokost

For å gi deg den beste starten på dagen i hovedstaden, legges det ned både hardt arbeid og en stor dose kjærlighet.

I det man går inn i spisesalen på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, slår duften av nybakt surdeigsbrød og sprø bacon på kullgrillen mot deg. For frokostkokkene og servitørene har dagen startet lenge før morgengry.

I timen før frokosten åpnes, stekes egg, bacon, lammepølser og kjøttboller, mens den hjemmelagde leverposteien varmes i ovnen. Fersk frukt og grønt kuttes, og danderes senere i skåler og etasjefat. Pålegg legges på skifterplater, og hjemmelaget syltetøy fylles på i egne krukker. Servitørene fyller energishots i små glassflasker, trakter kaffe og sørger for at serveringen er på topp før de hilser deg god morgen.

 

Snart er det fire år siden hotellet åpnet, og i løpet av denne tiden har ikke frokosten gått ubemerket hen. Den mørke, stemningsfulle restauranten, midt i hjertet av Oslo, er en oase i seg selv. Her samles både hotellgjester og hovedstadens innbyggere til en deilig frokost i sitt eget tempo.  

I år ble Thon Hotel Rosenkrantz igjen kåret til å servere Oslos beste frokost. Hotelldirektør Christian Arnet uttrykker stor stolthet og takknemlighet for utmerkelsen – og det i et marked med svært mange dyktige konkurrenter.

- På frokosten vår er ingenting overlatt til tilfeldighetene, innleder Arnet. Her er hver minste detalj gjennomtenkt, for å gi deg den beste starten på dagen.

Frokostopplevelsen skal skille seg ut, med fokus på norsk matkultur. Bearbeidede produkter unngås til fordel for økologiske råvarer. Velkomponerte oppskrifter danner grunnlaget for maten som serveres i fargerike skåler, panner og kjeler.

 
 

Hotelldirektøren trekker frem spisesalen som en viktig brikke for den gode frokostopplevelsen. I hotellets restaurant spilles det på alle sanser gjennom det fargerike designuttrykket, behagelig musikk, samt lyssettingen som tilpasses årstidene.

Sist, men ikke minst, handler en frokostopplevelse på Thon Hotel Rosenkrantz om å by på en service du som gjest sent vil glemme. Her er du ønsket velkommen fra første stund.

- Takket være hotellets åpne kjøkken, kommer også kokkene i personlig kontakt med gjestene, sier Arnet.

Omeletter tas på bestilling, og kokkene forklarer gjerne hva som serveres på buffeten. Blant annet kan du glede deg over spesialiteter som ovnsbakte rotgrønnsaker, reinskav, hjemmelaget leverpostei, selvgravet fisk, vitaminrike «energishots» og hjemmelaget sjokolade. 

Opplev oslos beste frokost

Frokosten er åpen for alle - både gjester på hotellet og besøkende. Velkommen skal du være.