Ting å gjøre i Trondheim

Fra historiske attraksjoner og koselige nabolag til gøyale aktiviteter og smakfull lokalmat: Trøndelags hovedstad har noe for alle.

Trondheim by som speiler seg i Nidelva

Norges tredje største by, Norges matmekka og Trøndelags hovedstad – kjær by har mange navn. Og grunnene til å ta en helg på hotell i Trondheim er enda flere.

Bysentrum, som deles av Nidelva og med Trondheimsfjorden som nærmeste nabo, er perfekt å utforske til fots. Sjekk ut historiske høydepunkt som Nidarosdomen og Kristiansten Festning, gå en rusletur på koselige Bakklandet eller søk frisk luft i Bymarka. Og med en yrende matscene, med blant annet tre av Norges elleve Michelin-restauranter (2021) og et sterkt fokus på lokale råvarer fra både fjell, land og sjø, er det ikke rart at Trondheim og Trøndelag har fått tilnavnet Norges matfat. Hit bør du altså komme sulten!

Thon Hotels har to hoteller i Trondheim. Thon Hotel Trondheim ligger rett ved Torvet midt i hjertet av sentrum og Thon Hotel Nidaros ligger ved Trondheim sentralstasjon.

Her er tips til ting å gjøre når du tar turen til Trondheim:

Aktiviteter

Gli langs Nidelva

Lyst til å utforske Trondheim på en spektakulær måte? Ta vannveien! Trondheim Kajakk arrangerer flere ulike turer og kurs for både nybegynnere og mer erfarne padlere. Velg blant annet mellom «glødende kajakktur» der dere padler gjennom byen på nattestid med LED-lys på kajakken, eller klassisk dagstur der dere padler langs Nidelva, rundt hele byen og ender opp på Skansen. Turen tar rundt to timer, og du trenger ingen padleerfaring fra før. De leier også ut utstyr for deg som ønsker å utforske byens vannveier på egen hånd.

Trondheim på to hjul

Trønderhovedstaden er perfekt å utforske med sykkel! Trondheim har faktisk blitt kåret til landets fremste sykkelby med høyest andel syklister, og kommunen har som mål å bli Norges beste sykkelby med et sammenhengende sykkelveinett på til sammen 180 kilometer innen 2025. En fin rundtur på omtrent seks kilometer kalles Hjerterunden og tar deg forbi blant annet Bakklandet, Nidelva og Trondheimsfjorden. Sjekk ut Trondheim Bysykkel eller lei sykkel hos Trondheim Bike Adventures som holder til på Brattørkaia omtrent ti minutters gange fra Thon Hotel Nidaros. Sistnevnte arrangerer også guidede turer i byen og marka.

Tips! Prøv deg i sykkelheisen Trampe, som årlig tar rundt 30 000 syklister opp Brubakken på Bakklandet. Den unike heisen, som i dag er en av byens populære turistattraksjoner, åpnet i 1993, og var da den første og eneste sykkelheisen i verden.

Trondheim Camping

Selv om du er i Trondheim på hotellferie kan du få smaken av det glade campingliv. På Trondheim Camping kan du nemlig spille campingklassikeren minigolf! Her finnes en 13-hulls innendørs bane, samt bar som serverer både drikke, snacks og popcorn. Minigolfen er åpen for alle på dagtid, men etter kl. 19 er det 20-årsgrense. «Campingen» holder til i Folkets Hus, kun tre minutters gange fra Thon Hotel Nidaros, og ti minutter unna de to andre hotellene.

Tips! Vil du heller spille «ordentlig» golf kan du blant annet dra til Trondheim Par3Golf på Byåsen.

Ølsmaking

Er du ute etter å utvide smaksløkene har Ølakademiet flere kurs i ølsmaking. Hva med øl + sjokolade? Det er kanskje ikke det første du tenker på når du skal ha noe å bite i sammen med ølen, men ifølge Ølakademiet kan du bli overrasket over hva sjokolade kan tilføre ølen. Andre kurs som akademiet tilbyr er blant annet ølbryggerkurs, komboen ost og øl og ølsmakinger med temaer som Belgia og juleøl. Om du fortsatt er øltørst arrangerer også baren og mikrobryggeriet ØX Taproom ulike kurs, i tillegg til å servere en rekke ulike ølsorter – noen av dem fra eget bryggeri.

Trondheim by Boat

Enten du ønsker å se byen fra et nytt perspektiv, lære mer om historien eller dra på solnedgangstur, elvesightseeing eller fisketur i Trondheimsfjorden har Trondheim by Boat en tur som passer deg. Du kan også kombinere båtturen med middag på Lille Skansen Restaurant eller Troll Restaurant på Fosenkaia, eller ta et kulturelt stopp på Rockheim – det nasjonale museet for popmusikk. Det finnes både gruppeturer og mulighet for å leie hele båten der turen skreddersys etter ønske.

Tips! Er du ute etter mer fart og spenning til sjøs kan du bli med Fjordrafting på RIB-tur.

Pirbadet

Alle badeløver vil nok elske Pirbadet på Brattøra – dette er nemlig Norges største innendørs badeanlegg. Her kan altså både store og små boltre seg i alt fra bølgebasseng, stupetårn og vannsklier til strømkanal, utebad og klatrevegg. Fra bassenget har du dessuten utsikt til både sjøen og Munkholmen, og badevannet holder selvfølgelig sommertemperaturer året rundt.

Smak deg gjennom byen

Trøndelag blir ofte omtalt som Norges matfat, så en gastronomisk rundtur i byen er på sin plass. Du kan selvfølgelig legge opp en rute mellom byens mange restauranter og kaféer på egen hånd, men blir du med på guidet tur får du også historier og mulighet til å oppdage bortgjemte perler på veien. By-k arrangerer historisk matvandring, der dere blant annet går gjennom sjarmerende veiter og det gamle arbeiderstrøket Bakklandet, får lære om Trondheims historie fylt av dramatikk og vikinghøvdinger, og selvfølgelig får smake lokale delikatesser underveis. Også Trondheim Guiding arrangerer gastronomisk vandring, med blant annet lunsj på Sellanraa Bok & Bar eller To Rom & Kjøkken.

Mat og drikke

Credo

Om du vil spise bærekraftig og få en matopplevelse av de sjeldne, er nok restauranten Credo byens beste valg. Credo er smykket med en stjerne i den gjeve Michelin-guiden, og er spesielt kjent for å fremme lokale råvarer og produsenter. Menyen er fast og er en slags spennende reise gjennom originale smaker, teksturer og retter som hyller råvarer fra både gårdene, jorda og havet i nærområdet. Smaksmenyen består av mellom 20 til 25 serveringer som endres daglig. Restauranten drives av kjøkkensjef Heidi Bjerkan, som også driver Jossa mat og drikke og Finnes Kafé på Lilleby, også de i Trondheim.

Fagn

Hos Fagn sies det at du vil få en mat- og smaksopplevelse du kommer til å huske lenge. Både smaker fra naturen og smaker du aldri har hatt før. Fagn er en av Trondheims tre Michelinrestauranter, med én stjerne i den gjeve guiden, så her er du garantert en skikkelig gourmetopplevelse. I første etasje serveres en inspirasjonsmeny bestående av 10 eller 20 kreative retter, mens du i andre etasje finner en bistro med enklere retter og en cocktailbar.

Bula Neobistro

Hos Bula Neobistro, som drives av kjøkkensjef Reneé Fagerhøi, får du det kokken selv kaller grenseløs mat, med en fot i det som er trashy og den andre godt plantet på sølvfatet. Her kan du altså fort få servert pølse i lompe, men inspirert av Morcilla med hjemmelaget lompe laget på mandelpotet, eller is av saltstenger og ceviche med popcorn. Velg mellom fem- og tiretters meny, med tilhørende vinpakke for dem som ønsker det. I baren serveres også snacks og småretter.

Frati

Hos familierestauranten Frati, som har holdt til i byen i over 40 år, kan du få en smak av Italia. Restauranten ligger i Kongens gate, midt i Trondheim. På menyen finner du italienske klassikere som spagetti bolognese, lasagne og quattro formaggi-pizza, men også retter som bruschetta med reker, kaffe-panna cotta og pizza med løyrom og ost fra Orkladal Ysteri. Restauranten har også et bredt utvalg av gode viner.

Gubalari

Selv om de ikke «jukser litt» på Gubalari, er restauranten en slags hyllest til hele Norges matmor Ingrid Espelid Hovig. Her er nemlig rettene inspirert av over 300 episoder av det velkjente Fjernsynskjøkkenet. Det serveres både lunsj og middag, og på menyen finner du blant annet smørbrød med røkt villkveite, eggesalat og dill, og marinert svinekam slik Espelid Hovig og den danske kjøkkensjefen Hans Jebsen tilberedte den på Fjernsynskjøkkenet i 1972. Restauranten ligger fem minutters gange fra Thon Hotel Nidaros.

Emilies Eld Restaurant & Bar

På superkoselige Emilies Eld Restaurant & Bar kan du se kokkene trylle frem de lekreste retter over flammegrillen, bestående av sesongens beste råvarer. Her lages maten fra bunnen av og man kan velge mellom en enkel barmeny, 3-, 4- eller 5-retters eller vanlig à la carte-meny. På menyen finner du blant annet confitert oksekjake, villkveite og pasjonsfruktmousse. Restauranten har også en koselig cocktaillounge, egenkomponerte vinpakker og et godt utvalg av alkoholfritt.

Bror Burger & Taco

Om det er burger eller taco du er fysen på, bør du sjekke ut Bror Burger & Taco. Flere mener at dette er byens beste burger, og med kullgrillet kjøtt, kylling eller falafel som base, og tilbehør som blåmuggost, pærechutney og baconjam, finnes mange varianter å velge mellom. På menyen finner du også mye annen «kosemat», som blant annet nachos, mac´n cheese og chili fries. Bror ligger fem minutter til fots fra Thon Hotel Trondheim, og kun to minutter unna Thon Hotel Nidaros.

Baklandet Skydsstation

I et superkoselig trebygg like ved Gamle Bybro, ligger idylliske Baklandet Skydsstation. Her får du servert hjemmelaget mat i koselige, gammeldagse lokaler – alt fra rakfisk, reinsdyrsgryte og «klappkak» til fiskesuppe, dansk sildebord og deres velkjente kaker. Bygget skal visstnok tidligere ha huset både skysstasjon, hattemaker, snekkeri og melkeutsalg, så her er det lang historie i veggene. Og kafeen er ikke bare populær blant lokale og norske turister, den er nemlig nevnt i Lonely Planet og har tidligere blitt kåret til Årets kafé av reisemagasinet National Geographic Traveller.

Dromedar Kaffebar

Liker du god kaffe, eller har lyst på noe godt å bite i, er Dromedar Kaffebar stedet for deg. Dromedar åpnet sin første kaffebar i Trondheim for over 25 år siden, og har i dag hele fire kafeer og et eget bakeri i sentrum. Bakeriet lager kaker på bestilling – alt fra marsipankaker til moderne moussekaker pyntet med makroner. Dromedar serverer også sandwicher, brownies, makroner, scones og bakst. Husk å smake deres spesialitet «chilli latte»?

Lager11

Klarer du ikke helt å bestemme deg for om du vil ha gresk souvlaki, chilenske empanadas, vietnamesisk bánh mì eller indisk curry til middag? Da har Lager11 løsningen! Dette er nemlig en mathall fylt med åtte ulike boder som serverer spennende mat fra hele verden. Mathallen ligger på Sluppen, rundt ti minutters kjøring fra Trondheim Torg, og byr også på konsertscene og ulike arrangementer.

Raus Bar

Cocktailbaren Raus er det perfekte sted både for en drink før middagen, som en hyggelig avslutning på kvelden eller for en morsom helaften. Baren har spesialisert seg på klassiske og moderne cocktails, og bartenderne som jobber her har faktisk vunnet flere priser for sin cocktailkunst. Raus ligger i Nordre gate, kun 100 meter fra Thon Hotel Nidaros.

Ila Brainnstasjon

Rett ved Ilaparken finner du den populære kulturkaféen Ila Brainnstasjon, som med sin koselige bakgård og hyggelige atmosfære byr på både gratis intimkonserter, standup og poesikvelder. Blir du sulten serveres både dagens middag og en variert meny basert på lokale råvarer i sesong, som kjøtt fra Meråker, fisk fra Frøya og grønnsaker fra Frosta. Glad i jazz? Da bør du ta turen på en søndag, når det ukentlig arrangeres søndagsjazz live!

Kieglekroa

I humør for øl og spill? Da kan du ta turen til Trondheims eldste pub, Kieglekroa. Her finner du blant annet et bredt utvalg av whisky og øl og kan nyte kvalitetstid med familie og venner blant robuste benker og trebord, peisvarme og levende lys. Eller hva med å utfordre hverandre i en runde dart, brettspill eller det morsomme spillet «sjoelbak»? Puben arrangerer også egen pubquiz, og serverer både biff, burger, pizza og ulike småretter.

Antikvariatet

Antikvariatet, som ligger på Bakklandet, er en musikkafé og bokbar med masse sjel. I tillegg til å nyte noe godt i glasset, enten på uteserveringen, i kaféen eller i baren, kan du ofte få med deg både konserter og ulike kulturelle arrangementer her. Husk å ta turen helt inn til bokbaren som har vegger dekket med bøker. Her venter et godt utvalg av øl og utsikt mot både elva, bybrua og domkirken.

Naturperler

Munkholmen

Når solen titter frem er Munkholmen, en liten fredet øy i Trondheimsfjorden, et populært mål for tilreisende og lokale badeløver. Munkholmen har en spennende historie, og har blant annet vært brukt som både kloster, festning, fengsel og forsvarsanlegg. I dag kommer folk hit for å slikke sol og nyte late sommerdager, og i tillegg til flotte bademuligheter finnes det to serveringssteder på øya: en kafé og en restaurant med utendørs servering. Munkholmen ligger rundt to kilometer utenfor byen, og du tar deg enkelt hit med båt fra Ravnkloa, som er Trondheims mest kjente allmenning, og som ligger i enden av Munkegata.

Solsiden

Den vibrerende bydelen Nedre Elvehavn, kanskje bedre kjent som Solsiden eller Trondheims svar på Aker Brygge, er vel verdt et besøk om sola skinner. Her ligger nemlig uteserveringene på rekke og rad, med utsikt over vannet og god stemning og atmosfære. Med andre ord, et perfekt sted for å nyte et godt måltid eller drink i ettermiddagssola. Du finner også konsertscenen Dokkhuset her, der det presenteres både kammermusikk og jazz, ny musikk, verdensmusikk og andre musikalske uttrykk.

Ringve Botaniske Hage

Interessert i planter? Da bør du ta turen til Ringve botaniske hage (NTNU), som ligger på Ladehalvøya. Her kan du nemlig se et stort mangfold av planter fra hele verden, i det som ble opprettet som universitetshage for NTNU i 1973 og fortsatt brukes til forskning, undervisning og bevaring av truede plantearter. Sjekk for eksempel ut Renessansehagen, en slags urtehage med lokalhistorisk vri, Gamlehagen som er fylt med tradisjonelle hageplanter fra Midt-Norge eller prydbedene som omkranser den gamle lystgården Ringve. Du kan besøke hagen og området hver dag hele året – helt gratis.

Ladeparken

Trenger du å lade batteriene er Trondheims friområde Ladeparken ute på Lade et godt valg. Her finnes både klatrestativ, lekestativ, lysthus, fontener, steiner å hoppe på i vannet og flotte grøntområder. Her er det med andre ord perfekt for både barnefamilier og besøkende som ønsker å se en annerledes bypark. Parken kalles også for Sirkusparken, siden den er bygd på samme tomt som besøkende sirkus og tivoli pleide å bruke i byen – som forøvrig også har vært til inspirasjon for utformingen av parken.

Ladestien

Lyst til å ta bena fatt? Se til byens kanskje mest populære tursti, Ladestien, som strekker seg omtrent åtte kilometer fra Ladehammerkaia til Rotvollfjæra. Langs stien ligger flere høydepunkt og severdigheter, blant annet Ringve gård, flere krigsminner, fundament for kanonoppstillinger og Vertshuset Strandheim. Underveis finner du også flere fine badeplasser, og det er mulighet for en matbit på Ladekaia aller kafeen Sponhuset om sulten skulle melde seg.

Sjøbadet på Brattøra

Om solen skinner frister det kanskje ikke å ta turen til et innendørs svømmebasseng for en avkjølende dupp, og da er det jo godt at det finnes flotte bademuligheter ute også! Populære Sjøbadet, som ligger på Brattøra like ved Pirbadet, er Trondheims mest sentrale badeplass, med både solplasser og stupetårn. Perfekt for både dem som vil slikke sol og dem som vil hoppe i fjorden.

Bymarka

Bymarka, som ligger vest for byen, byr på variert terreng og flotte turmuligheter, både for deg som vil gå til fots eller på ski, har lyst til å fiske sommer som vinter, bade eller bare søke skogens ro. Se blant annet nettsiden til Trondheim Kommune eller Trondheim.no for forslag til turer.

Høyre foto: Søderholm - Steen / Trondelag.com

Museer og severdigheter

Nidarosdomen

På samme måte som at du ikke kan reise til Paris uten å se Eiffeltårnet, kan du nesten ikke reise til Trondheim uten å få med deg Nidarosdomen. Trondheims bankende hjerte og verdens nordligste, gotiske katedral ble bygget fra år 1070 på gravstedet til Olav den Hellige og sto ferdig rundt 1300. Senere har det blitt gjort omfattende restaureringer og katedralen fremstår i dag til sin opprinnelige storhet. Nidarosdomen er en av Europas viktigste historiske pilegrimsdestinasjoner, men om du ikke har tatt fatt på pilegrimsferden kan du også bli med på guidet omvisning for å lære med om katedralens lange historie, eller bare nyte det mektige synet på egenhånd.

Bakklandet

Trondheims idylliske «gamleby» ved Nidelva er perfekt for en koselig rusletur. Her finner du små, fargerike trehus på rekke og rad, mange av dem fylt med koselige restauranter og kafeer og små, hyggelige butikker. Området har vært bebodd siden starten av 1600-tallet, og er i dag et livlig område populært blant både lokale, studenter og besøkende. Den beste måten å komme hit på fra sentrum er å gå over ikoniske Gamle Bybro, som er nok en populær severdighet i byen.

Kristiansten festning

Kristiansten festning er ikke bare et av Trondheims viktigste landemerker, men også en av byens mest populære attraksjoner. Fortet ble bygd etter den store bybrannen i 1681 på beordring av kong Christian den 5., for å forhindre at fiender kunne skyte ned på byen. Festningen ble nedlagt som aktivt militæranlegg i 1816, og er i dag Norges best bevarte tårnfestning fra 1600-tallet. Det er gratis inngang og du kan besøke området hver dag når portene er åpne mellom kl. 08–21. Du finner også flere museer og kafeer her, i tillegg til at området ofte blir brukt til arrangementer, festivaler og konserter.

Trondheim Food Festival

Visste du at Trondheim og Trøndelag i 2022 kan smykke seg med tittelen «European Region of Gastronomy»? Tittelen gis hvert år til en by eller region i Europa av International Institute of Gastronomy, og ble tildelt Trøndelag fordi økonomien i stor grad er basert på matproduksjon og naturbaserte næringer. Det kommer også til uttrykk under festivalene Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen. Her samles flere hundre tusen matglade mennesker for å lære mer om – og smake på – unike, trønderske mat- og drikkeprodukter.

Rockheim

I et kult industribygg på Brattørkaia finner du det nasjonale museet for populærmusikk, Rockheim. Her kan du lære om historien til norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag, og museet huser et rikt utvalg av bilder, låter og videoer som gjør at du kan mimre over norsk pop og rock i timevis. Museet inneholder også interaktive opplevelsesrom der du blant annet kan tegne med graffiti og slå deg løs som DJ, samt «Hall of Fame» som hedrer personer som har hatt stor betydning for norsk musikk. Kanskje du finner din favoritt?

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Nysgjerrig på hvordan Trondheim og Trøndelag var i gamledager? På Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, som er et av landets største kulturhistoriske friluftsmuseer, kan du lære om nettopp det. Museet har både egen byavdeling kalt Gammelbyen, og bygdeavdeling med ulike tun fylt av bygninger fra 1700-1800-tallet. Du finner også Norges eldste middelalderborg her, kafé, utstillinger og museumsbutikk, og du kan bli med på aktiviteter i Birkebeinerleiren, vandreteater, oppleve levende historieformidling og hilse på dyrene som bor her. Du finner museet på Sverresborg, knappe ti minutters kjøring fra Trondheim Torg.

Gruppeaktiviteter

Gli langs Nidelva

Lyst til å utforske Trondheim på en spektakulær måte? Ta vannveien! Trondheim Kajakk arrangerer flere ulike turer og kurs for både nybegynnere og mer erfarne padlere. Velg blant annet mellom «glødende kajakktur» der dere padler gjennom byen på nattestid med LED-lys på kajakken, eller klassisk dagstur der dere padler langs Nidelva, rundt hele byen og ender opp på Skansen. Turen tar rundt to timer, og dere trenger ingen padleerfaring fra før. De leier også ut utstyr for dere som ønsker å utforske byens vannveier på egenhånd.

Trondheim på to hjul

Trønderhovedstaden er perfekt å utforske med sykkel! Trondheim har faktisk blitt kåret til landets fremste sykkelby med høyest andel syklister, og kommunen har som mål å bli Norges beste sykkelby med et sammenhengende sykkelveinett på til sammen 180 kilometer innen år 2025. En fin rundtur på omtrent seks kilometer kalles Hjerterunden og tar dere forbi blant annet Bakklandet, Nidelva og Trondheimsfjorden. Sjekk ut Trondheim Bysykkel eller lei sykkel hos Trondheim Bike Adventures som holder til på Brattørkaia omtrent ti minutters gange fra Thon Hotel Nidaros. Sistnevnte arrangerer også guidede turer i byen og marka.

Tips! Prøv dere i sykkelheisen Trampe, som årlig tar rundt 30 000 syklister opp Brubakken på Bakklandet. Den unike heisen, som i dag er en av byens populære turistattraksjoner, åpnet i 1993, og var da den første og eneste sykkelheisen i verden.

Trondheim Camping

Selv om dere er i Trondheim på hotellferie kan dere få smaken av det glade campingliv. På Trondheim Camping kan dere nemlig spille campingklassikeren minigolf! Her finnes en 13-hulls innendørs bane, samt bar som serverer både drikke, snacks og popcorn. Minigolfen er åpen for alle på dagtid, men etter kl. 19 er det 20-årsgrense. «Campingen» holder til i Folkets Hus, kun tre minutters gange fra Thon Hotel Nidaros, og ti minutter unna de to andre hotellene.

Tips! Vil dere heller spille «ordentlig» golf kan dere blant annet dra til Trondheim Par3Golf på Byåsen.

Ølsmaking

Er dere ute etter å utvide smaksløkene har Ølakademiet flere kurs i ølsmaking. Hva med øl + sjokolade? Det er kanskje ikke det første man tenker på når man skal ha noe å bite i sammen med ølen, men ifølge Ølakademiet kan dere bli overrasket over hva sjokolade kan tilføre ølen. Andre kurs som akademiet tilbyr er blant annet ølbryggerkurs, komboen ost og øl og ølsmakinger med temaer som Belgia og juleøl. Om dere fortsatt er øltørst arrangerer også baren og mikrobryggeriet ØX Taproom ulike kurs, i tillegg til å servere en rekke ulike ølsorter – noen av dem fra eget bryggeri.

Trondheim by Boat

Enten dere ønsker å se byen fra et nytt perspektiv, lære mer om historien eller dra på solnedgangstur, elvesightseeing eller fisketur i Trondheimsfjorden har Trondheim by Boat en tur som passer. Dere kan også kombinere båtturen med middag på Lille Skansen Restaurant eller Troll Restaurant på Fosenkaia, eller ta et kulturelt stopp på Rockheim – det nasjonale museet for popmusikk. Det finnes både gruppeturer, og mulighet for å leie hele båten der turen skreddersys etter ønske.

Tips! Er dere ute etter mer fart og spenning til sjøs kan dere bli med Fjordrafting på RIB-tur.

Smak dere gjennom byen

Trøndelag blir ofte omtalt som Norges matfat, så en gastronomisk rundtur i byen er på sin plass. Dere kan selvfølgelig legge opp en rute mellom byens mange restauranter og kaféer på egen hånd, men blir dere med på guidet tur får dere også historier og mulighet til å oppdage bortgjemte perler på veien. By-k arrangerer historisk matvandring, der dere blant annet går gjennom sjarmerende veiter og det gamle arbeiderstrøket Bakklandet, får lære om Trondheims historie fylt av dramatikk og vikinghøvdinger, og selvfølgelig får smake lokale delikatesser underveis. Også Trondheim Guiding arrangerer gastronomisk vandring, med blant annet lunsj på Sellanraa Bok & Bar eller To Rom & Kjøkken.

Relatert innhold

Våre hoteller i Trondheim

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.