Gå direkte til innhold
Skrivebort, smart-TV og dobbeltseng i superiorrom på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Norges beste hotell

For andre år på rad har Thon Hotel Rosenkrantz Oslo blitt kåret til Norges beste hotell av Tripadvisor. Nå er hotellet også kåret til Norges mest romantiske.

På den årlige Travelers' Choice-listen for 2018 er Thon Hotel Rosenkrantz Oslo nummer 1 på listen over Norges 25 beste hoteller. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er også kåret til Norges mest romantiske hotell, og ligger også blant topp ti i kategorien for best service.

– Teamet på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har gjort en eksepsjonelt bra jobb og dette er et av våre mest populære businesshoteller i Oslo. Thon Hotels har satset mye på design, mat og teknologi. Plasseringer som dette viser at vi har gjort mye riktig og at gjestene liker hotellene våre. Det er veldig gøy at syv av våre hoteller har kommet med på topplistene for 2018, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotels.

– Vi er så utrolig stolt over at gjestene våre nok en gang har stemt Thon Hotel Rosenkrantz Oslo frem som Norges beste hotell, og nå også som det mest romantiske, sier hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Christian Arnet.

– På Rosenkrantz har vi et fantastisk team med dedikerte medarbeidere som alle er opptatt av å skape genuine og gode gjesteopplevelser for hver eneste gjest. I tillegg får vi mye skryt for vårt unike design, prisbelønnede frokost og vår populære restaurant, Brasserie Paleo. Tusen takk til alle gjestene våre som har stemt oss frem. Vi gleder oss til å ønske stamgjester og nye besøkende velkommen til Norges beste og mest romantiske hotell, sier Arnet videre.

standard room double dobbeltseng, vegghengt tv, friske farger på interiøret
1 / 7
brasserie paleo restaurant kokker
2 / 7
resepsjonsområde fra inngang, resepsjon 3-4 meter til høyre
3 / 7
superior room dobbeltseng, mye gulvplass, friske farger og trendy interiør
4 / 7
lobby med friske farger
5 / 7
standard room double dobbeltseng, vegghengt tv, friske farger på interiøret
6 / 7
treningsrom
7 / 7