Gå direkte til innhold
Dame på hotellrom

Dette er hotellutgaven av "Ekstrem oppussing" – sjekk forvandlingen!

Etter å ha blitt omtalt som grå og kjedelige, har Thon Hotels tatt grep og pusset opp for mer enn 1,3 milliarder kroner. De nye, fargerike hotellene gjør noe med følelsene og humøret til både ansatte og gjester.

Investeringer i nytt interiør, design, teknologi og mat har allerede gitt gode resultater på flere områder.

– Før vi pusset opp var vi på 83. plass av 90 hoteller på TripAdvisor. Kun noen få måneder etter oppussingen lå vi på topp ti, og nå ligger vi på topp fem. Gjestene legger igjen positive kommentarer om både farger, frokost, møterom, restaurant og service, sier hotellsjef ved Thon Hotel Vika Atrium, Vidar Madsen Hovda.

Vidar har jobbet på Thon Hotel Vika Atrium i snart fem år, og mener totaloppussingen har hatt stor innvirkning på arbeidsdagen.

– Man merker at de ansatte er stolte av å jobbe her. Nå har vi et nytt og friskt hotell som skiller seg ut.

Populært konferansehotell

Hotellet ligger rett ved Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo, og har satset stort på kurs- og konferansegjester.

– Det morsomste var å invitere folk inn for å se den ekstreme forvandlingen. Jeg blir så stolt av at vi tørr å satse på farger slik vi har gjort, vi skiller oss helt tydelig ut. Vi får mye skryt fra både hotell- og konferansegjestene våre. Jeg tror det er positivt med en avveksling når du bor på hotell, det kan være fint at det er annerledes enn hvordan du har det hjemme og på jobb, sier restaurant- og konferansesjef, Johanna Isager Howe.

Thon Hotels har over 70 hoteller i Norge, og 15 i Oslo. En stor del av hotellporteføljen har blitt pusset opp – kjennetegnet er de friske fargene.

– Du husker når du har bodd på dette hotellet for å si det sånn. Og det er jo meningen, vi ønsker å skille oss ut og bli husket som et friskt og fargerikt hotell som gir energi og glede, sier Isager Howe.

Les også: Maten konferansegjestene elsker.

Mannlig resepsjonist
1 / 5
Mannlig gjest forsyner seg av buffet
2 / 5
Tre gjester spiser frokost
3 / 5
Kvinnelig gjest med veske på rommet
4 / 5
Kvinnelig medarbeider
5 / 5

Trives på jobb

De hotellansatte trives bedre på jobb etter den ekstreme forvandlingen til hotellkjeden.

– Vi har fått en ny identitet og det har skapt et nytt samhold blant alle. Vi har en glede og en stolthet over å jobbe her som har mye å si både for arbeidsinnsats og motivasjon, og det tror jeg gjestene merker, sier Johanna.

Bak den fargerike interiørsatsingen står designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar.

Fornøyde gjester

Thon Hotel Vika Atrium har gått fra å ligge på 83. plass til topp fem på TripAdvisor. Dette er noen av mange, gode tilbakemeldingene:

Flott nyoppusset hotell! Flotte rom, reint og pent! Hyggelig personale, og maten er førsteklasses! Man gleder seg til frokostbordet om morgenen og ikke minst middagen. All ære til kokken. Har vært der flere ganger! Anbefales!!

Fantastisk blid og hyggelig betjening. Fine rom, med gode senger, stor TV, strøm til ladere selv om man tok ut nøkkelkortet. Bra WiFi på rommet. God mat og fine møterom. Anbefales både til kurs og konferanser, men vil absolutt anbefale dette hotellet for en helgetur også. Kommer gjerne tilbake.

Les også: Dette er Norges beste hotell.